Στην αφετηρία του ψηφιακού ταξιδιού

«Η αρχή το ήμισυ του παντός», σύμφωνα με την αρχαία ελληνική φιλοσοφία. Η ρήση συνοδεύει τους ανθρώπους στις καθημερινές συνήθειες τους μέχρι και σήμερα. Εξίσου σημαντική είναι η εφαρμογή της στην έναρξη κάθε έργου (project) ή πράξης και ο κόσμος των επιχειρήσεων το γνωρίζει πολύ καλά.

Στην εποχή της ψηφιοποίησης οι εταιρείες καλούνται να αφήσουν στο χθες παραδοσιακές στρατηγικές και πρακτικές για να εισέλθουν σε μια νέα περίοδο όπου τα πάντα, ή σχεδόν τα πάντα, γίνονται διαδικτυακά.

Μια νέα μορφή αποκτούν σταδιακά και οι κυπριακές επιχειρήσεις που παρακολουθώντας και εφαρμόζοντας τις διεθνείς τάσεις, εμπεδώνουν σταδιακά τη σημασία της τεχνολογικής αναβάθμισης και αξιοποίησης των ψηφιακών εργαλείων διατίθενται.

Πώς μπορούν οι κυπριακές εταιρείες να ξεκινήσουν το ταξίδι τους στον ψηφιακό μετασχηματισμό; Ερώτημα που απασχολεί την πλειοψηφία εξ αυτών και που θα απαντηθεί με την καθοδήγηση αρμοδίων, κατά το «CITEA Digital Cyprus Conference – The Technology Revolution Reshaping Business».

Στη συζήτηση στρογγυλής τραπέζης που φιλοξενεί το μεγάλο γεγονός θα συμμετέχουν οι Χάρης Χαραμής, CTO/ Data Center Architect, Head of the International Tech Hub, MBA, MCSE, CCNP-DC, NetApp CLOUD expert, NCSE, IT Trainer YouDream, Μάριος Καπιρής, General Manager, Kyndryl Cyprus, Alliances & Ecosystems Leader, Kyndryl Greece & Cyprus, Βασίλης Κρασσάς, Head of Strategy, SoftOne Technologies Ltd, Μιχάλης Παπαδόπουλος, Chief Technology Officer, NetU Consultants Ltd, Θεράπων Θεράποντος, Managing Director, DataKnights Ltd, και Μιχάλης Τυρίμος, Managing Director, Capacitor Partners. Το πάνελ θα συντονίζει ο Αντώνης Σκούλλος, Board Member του CITEA.

Το νέο επιχειρηματικό τοπίο

Στο Συνέδριο, κορυφαίοι ειδικοί του ψηφιακού κόσμου θα παρουσιάσουν το μέλλον της τεχνολογίας και τις μεγάλες νέες τάσεις που αναμένεται να αναδιαμορφώσουν το επιχειρηματικό και κοινωνικό τοπίο τα επόμενα χρόνια. Με τη συμμετοχή του το κοινό θα ανακαλύψει βασικές στρατηγικές για επιτυχία στην digital εποχή.  Θα ανακαλύψετε επίσης κρίσιμες τεχνολογίες και προσεγγίσεις που απαιτούνται για τη λήψη καλύτερων επιχειρηματικών αποφάσεων, τη βελτίωση της λειτουργικής αποτελεσματικότητας, την ενίσχυση της αφοσίωσης των πελατών και την προώθηση της ψηφιακής κουλτούρας εντός του οργανισμού τους.

Το σπουδαίο γεγονός θα πραγματοποιηθεί στις 4 Οκτωβρίου 2022 στο Hilton Nicosia Hotel και απευθύνεται σε στελέχη C-level κυπριακών εταιρειών από όλους τους τομείς της οικονομίας και σε υπεύθυνους λήψης αποφάσεων που επιδιώκουν να εξερευνήσουν και να αξιολογήσουν νέες τεχνολογίες και στρατηγικές προσεγγίσεις για την προώθηση της καινοτομίας και την εγκαθίδρυση ψηφιακής κουλτούρας στην επιχείρησή τους.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: CITEA

Συντονιστής: IMH

Κύριος Χορηγός: ECOMMBX

Technology & Innovation Conference Partner: Ίδρυμα Έρευνας και Καινοτομίας

Χορηγοί: Capacitor Partners, Cyta Business, Hellenic Bank, JINIUS by Bank of Cyprus, KPMG, Kyndryl, NAGA Pay, NetU, Oracle, SoftOne, YouDream

Εκθέτες: Datatech, Demstar, MS Electronics, Ralliton

Υποστηρικτής: AdTech Holding, IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ

Με την Στήριξη: EnterCY, Invest Cyprus, ISACA Cyprus Chapter

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD, περιοδικό IN Business, πόρταλ REPORTER, OmegaLive

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;