Συγχαρητήρια CIM στο University of West London για διακρίσεις

Το University of West London κατατάγηκε ως «University of the Year for Teaching Quality» και «University of the Year for Student Experience»  στην Βρετανία.

Tο Cyprus Institute of Marketing συγχαίρει θερμά το UNIVERSITY OF WEST LONDON για την ανακήρυξη του ως «University of the Year for Teaching Quality» και «University of the Year for Student Experience», σύμφωνα με το «The Times Good University Guide 2023». Ο εν λόγω θεσμός είναι ένας από τους πιο έγκριτους για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία και για αυτό είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM που είναι συνεργάτης του UNIVERSITY OF WEST LONDON από το 2011.

Με βάση την πιο πάνω κατάταξη, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι το University of West London είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια, το University of West London είναι ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα και επιτυχημένα πανεπιστήμια στην Βρετανία και έχει επενδύσει πέραν των 180 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηριακές εγκαταστάσεις προσφέροντας έτσι τις καλύτερες και πιο άρτιες υποδομές στους φοιτητές του. 

Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά τριών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years), το LLB(Hons) Law (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 2 μεταπτυχιακών προγράμματων, MSc Digital Marketing (12 Months) και MA Luxury Hospitality Management (12 Months), με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011 και φέτος συμπληρώνει 11 χρόνια ζωής.

Δειτε Επισης

Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
Η Ελληνική Τράπεζα μαζί με το Priceless Planet Coalition της Mastercard® γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου