Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Ο διαγωνισμός που προκήρυξαν ΕΤΕΚ και ΣΠΟΛΜΗΚ και ποιος ο στόχος του

Διαγωνισμό για «Συγγραφή Σεναρίου και Παραγωγή Βίντεο για την ασφάλεια και υγεία στην εργασία και τη δημιουργία κουλτούρας πρόληψης», προκηρύσσουν το Επιστημονικό Τεχνικό Επιμελητήριο Κύπρου (ΕΤΕΚ) και ο Σύλλογος Πολιτικών Μηχανικών Κύπρου (ΣΠΟΛΜΗΚ) στα πλαίσια της Παγκόσμιας Εκστρατείας «Vision Zero» και της Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης, και σε συνέχεια του Διεθνούς Συνεδρίου που διοργάνωσε ο ΣΠΟΛΜΗΚ το Νοέμβριο του 2021 για την Ασφάλεια και Υγεία στα Κατασκευαστικά Έργα με την υποστήριξη του ΕΤΕΚ.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση του ΣΠΟΛΜΗΚ, στόχος του Διαγωνισμού, είναι η συγγραφή ενός καινοτόμου και πρωτότυπου σεναρίου και η παραγωγή βίντεο με απλά μηνύματα για τα θέματα επαγγελματικής ασφάλειας και υγείας και τη δημιουργία κουλτούρας πρόληψης, το οποίο θα επικεντρώνεται στον κατασκευαστικό τομέα.

Σημειώνεται, ότι το βίντεο θα υποβληθεί για συμμετοχή στο διαγωνισμό International Media Festival for Prevention 2023 που διοργανώνει ο Διεθνής Οργανισμός Κοινωνικής Ασφάλισης - International Social Security Association (ISSA) στα πλαίσια του XXIII Παγκόσμιου Συνεδρίου για την Ασφάλεια και Υγεία στην Εργασία 2023 που θα πραγματοποιηθεί από τις 27 έως τις 30 Νοεμβρίου 2023 στο Σίδνεϋ της Αυστραλίας.

Δικαίωμα συμμετοχής στον διαγωνισμό έχουν συνεταιρισμοί φυσικών προσώπων που περιλαμβάνουν σεναριογράφο, σκηνοθέτη, μουσικό παραγωγό ή/και εταιρείες παραγωγής βίντεο ή/και άλλες εταιρείες που παρέχουν σχετικές υπηρεσίες, όπως Creative Services Professional κ.α.

Η Ημερομηνία Υποβολής Προτάσεων είναι μέχρι τις 24 Οκτωβρίου 2022 (12 το μεσημέρι).

Για παραλαβή των Έντυπων του Διαγωνισμού και περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Υπηρεσία του ΣΠΟΛΜΗΚ: Αρ. τηλεφώνου: 22672866, Email: admin@spolmik.org

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου