Libertex: Επένδυση στον σεβασμό και τη διαφάνεια

Sponsored Article  22/09/2022 12:00
Libertex: Επένδυση στον σεβασμό και τη διαφάνεια

Libertex: Επένδυση στον σεβασμό και τη διαφάνεια

Sponsored Article  22/09/2022 12:00

H Libertex δραστηριοποιείται στην Κύπρο από το 2012 και αποτελεί μέλος του Ομίλου Libertex. Προσφέρει επενδυτικές υπηρεσίες μέσω CFDs με υποκείμενα περιουσιακά στοιχεία, όπως εμπορεύματα, ξένο συνάλλαγμα, διαπραγματεύσιμα αμοιβαία κεφάλαια (EFTs), κρυπτονομίσματα και άλλα καθώς επίσης και επενδύσεις σε πραγματικές μετοχές.

Δίνοντας μεγάλη έμφαση σε σύγχρονες πρακτικές και την αξιοποίηση της τελευταίας λέξης της τεχνολογίας, αλλά και στην άριστη τεχνογνωσία και εμπειρία του προσωπικού της, η Libertex έχει εδραιωθεί ως ένας επιτυχημένος και αξιόπιστος χρηματοπιστωτικός οργανισμός.

Οι άνθρωποί της

Ένα υγιές και παραγωγικό εργασιακό περιβάλλον εργασίας είναι θεμελιώδες για την επιτυχία της Libertex, η οποία πρόσφατα μεταφέρθηκε σε νέες υπερσύγχρονες εγκαταστάσεις στη Λεμεσό, όπου η εταιρεία εξακολουθεί να ενθαρρύνει τους υπαλλήλους της να είναι ο καλύτερος εαυτός τους σε ένα φιλικό, άνετο και μοντέρνο χώρο εργασίας.

Η εκμάθηση και η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων είναι αναπόσπαστο μέρος της κουλτούρας της εταιρείας, με τους υπαλλήλους να ενθαρρύνονται να αξιοποιήσουν στο έπακρο μια πληθώρα διαθέσιμων μαθημάτων και σεμιναρίων υψηλής ποιότητας, για να προωθήσουν τις γνώσεις τους. 

Ο σεβασμός, η ειλικρίνεια και η διαφάνεια αποτελούν τις βασικές αξίες της Libertex, όχι μόνο όταν πρόκειται για τους πελάτες της, αλλά και για το εργατικό δυναμικό της, με την ανοιχτή επικοινωνία που προωθείται μεταξύ όλων των μελών του προσωπικού και της διοίκησης.

Η ομαδικότητα, ο σεβασμός και η ισότητα είναι πρωταρχικής σημασίας, ενώ η ομαδική διασύνδεση είναι επίσης θεμελιώδη για το εργασιακό περιβάλλον της Libertex και φυσικά για τα επιθυμητά αποτελέσματα.

Ως εκ τούτου, η διοίκηση οργανώνει τακτικές κοινωνικές εκδηλώσεις και εμπειρίες ανάπτυξης σχέσεων, που συχνά περιλαμβάνουν και μέλη των οικογενειών του προσωπικού, δραστηριότητες και δώρα για τα παιδιά των εργαζομένων.

Οι διακρίσεις

Τα τελευταία χρόνια η Libertex έχει αποσπάσει περισσότερα από 40 διεθνή βραβεία και αναγνωρίσεις, συμπεριλαμβανομένων των Best CFD Broker Europe (Global Brands Magazine, 2022), Best Trading Platform (FX Report, 2022) και Most Trusted Broker in Europe (Ultimate Fintech, 2021).

Η Libertex είναι ο Επίσημος Πάροχος Επενδυτικών Υπηρεσιών της ποδοσφαιρικής ομάδας Tottenham Hotspur, ενώ επιπρόσθετα, στηρίζει το Ίδρυμα Change One Life, που σκοπό έχει την παροχή βοήθειας σε ορφανά παιδιά για να βρουν οικογένεια, αλλά και τον διεθνή ανθρωπιστικό οργανισμό Hope For Children CRC Policy Center (HFC), που εδρεύει στην Κύπρο.

Από το 1997 που ιδρύθηκε, ο Όμιλος Libertex έχει αναπτυχθεί σε ένα ποικιλόμορφο οργανισμό εταιρειών, εξυπηρετώντας εκατομμύρια πελάτες σε περισσότερες από 120 χώρες.

Η επενδυτική πλατφόρμα της Libertex χρησιμοποιείται από την Indication Investments Ltd, η οποία εδρεύει στην Κύπρο υπό την εποπτεία της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς με αριθ. άδειας 164/12.

Φέτος η Libertex συμπληρώνει 10 χρόνια παρουσίας στην Κύπρο, ενώ ο Όμιλος Libertex γιορτάζει 25 χρόνια επιτυχημένης λειτουργίας.

WHO IS WHO 

  • Michael Geiger-CEO

Με καταγωγή από τη Γερμανία, ο CEO του Ομίλου Libertex είναι ο αδιαφιλονίκητος ηγέτης της εταιρείας, ένα ενεργητικό πολύγλωσσο ταλέντο με ατσάλινη πειθαρχία, επιμονή και αποφασιστικότητα.

Ξεκίνησε στη Libertex ως Deputy CFO το 2011, αναδείχθηκε σε CFO δύο χρόνια μετά και στην επόμενη διετία σε Executive Vice President και CFO και τέλος CEO, θέση που διατηρεί μέχρι σήμερα.

Πριν εγκατασταθεί στην Κύπρο για τις ανάγκες της Libertex διετέλεσε Senior, Assurance and Advisory Business Service στην Ernst & Young της Στουτγκάρδης.  Είναι απόφοιτος του Πανεπιστημίου AKAD στη Στουτγκάρδη με πτυχίο στα οικονομικά.

  • Μάριος Χαϊλής-CMO

Ο Chief Marketing Officer του Ομίλου Libertex διαθέτει 20ετή πείρα στον τομέα του digital marketing με ειδίκευση σε οικονομικές υπηρεσίες, Forex & CFD, online trading καθώς και στη βιομηχανία του Gaming.

Άριστος γνώστης του παντοκαναλικού μάρκετινγκ (omnichannel marketing) με έμφαση στην κινητή, υπήρξε Head of Digital Marketing της easyMarkets, ενώ σε σύντομο διάστημα ανέλαβε καθήκοντα Chief Marketing Officer του κολοσσού Henyep Group, προτού αναλάβει ως Chief Marketing Officer της Libertex, θέση που κατέχει εδώ και δύο χρόνια.

  • Andrew Williams-Global Head of HR

Ο Global Head of Human Resources and Administration του Ομίλου Libertex εδώ και τρία χρόνια είναι ανώτερος επαγγελματίας στον χώρο του ανθρώπινου δυναμικού.

Η 20ετής πολυεθνική πείρα του καλύπτει τον σχεδιασμό και την εφαρμογή στρατηγικής HR, διαχείριση αλλαγών, συγχωνεύσεις και εξαγορές/ενοποίηση νέων επιχειρήσεων ανάμεσα σ’ άλλα. Διαθέτει εκτεταμένη εμπειρία στη δημιουργία και τη διαχείριση ομάδων ανθρώπινου δυναμικού σε διάφορες χώρες καθώς προηγουμένως κατείχε την ίδια θέση στην πολυεθνική Wargaming και στο παρελθόν στη Qatar First Bank, στη Visa (υπεύθυνος για Μέση Ανατολή, Βόρεια Αφρική, Ρωσία και ΚΑΚ & ΝΑ Ευρώπη) και στη Qatar National Bank μεταξύ άλλων.

Περισσότερες πληροφορίες για τη Libertex στο www.libertex.com

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας