Η νέα γενιά ηγετών στη σκηνή του 6ου Business Leaders Summit

Η Τράπεζα Κύπρου υποδέχεται το φθινόπωρο, καλωσορίζοντας την ελίτ των επιχειρηματικών ηγετών στο 6ο Business Leaders Summit, που έρχεται στις 21 Σεπτεμβρίου 2022, για να αναλύσει επίκαιρα ζητήματα ηγεσίας και επιχειρηματικότητας, μέσα από άκρως ενδιαφέρουσες παρουσιάσεις και συζητήσεις.

Στο επίκεντρο τίθεται φέτος και πρωταγωνιστεί στις εργασίες του συνεδρίου η νέα γενιά ηγετών των κυπριακών επιχειρήσεων.                 

Επιτυχημένοι millennials, που πλέον έχουν αποκτήσει κορυφαίους διοικητικούς και διευθυντικούς ρόλους στο επιχειρείν, θα μοιραστούν με το κοινό γνώσεις, εμπειρίες και στόχους.                  

Θα εγκύψουν σε θέματα στρατηγικής και στο πώς αυτοί ως νέοι ηγέτες αναδιαμορφώνουν τις εργασίες και τα πλάνα τους, σε μια εποχή που η μία πρόκληση διαδέχεται την άλλη και μάλιστα υπό μορφή κρίσεων, που προέρχονται, κυρίως, από εξωγενείς και συχνά απρόβλεπτους παράγοντες.                                                               

Όλα αυτά σε μια εποχή αλλαγής του προφίλ της ίδιας της ηγεσίας, κατά την οποία αναφύεται εντονότερο το θέμα της διαδοχής, καθώς όλο και περισσότεροι baby boomers και gen-xers συνταξιοδοτούνται. Είναι η ώρα που οι millennials ηγέτες καλούνται να κάνουν τη διαφορά με φρέσκες ιδέες και νοοτροπίες κι ενισχυμένη γνώση, προσφέροντας νέες προοπτικές στις επιχειρήσεις τους και στην αγορά ευρύτερα.

Η ατζέντα του 6ου Business Leaders Summit ενισχύεται από παρουσιάσεις ανώτερων στελεχών της Τράπεζας Κύπρου όπως τους Xάρη Πουαγκαρέ, Deputy CEO and Chief of Business , Ξένιο Κονομή, Director of Corporate and SME Banking Divisions και δη από την τοποθέτηση του CEO του τραπεζικού ιδρύματος, Πανίκου Νικολάου. Επιπλέον, ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται να συγκεντρώσει η συζήτηση στρογγυλής τραπέζης, στο πλαίσιο της οποίας εκπρόσωποι της νέας γενιάς επιχειρηματικών ηγετών θα ανοίξουν τα χαρτιά τους και θα μιλήσουν για την έννοια της ηγεσίας και πώς αυτή διαμορφώνεται στο ευρύτερο κοινωνικοοικονομικό περιβάλλον.

Το 6ο Business Leaders Summit, όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, θα φιλοξενήσει διευθύνοντες συμβούλους, μέλη διοικητικών συμβουλίων και άλλα υψηλόβαθμα στελέχη από κυπριακούς οργανισμούς, που δραστηριοποιούνται σε όλους τους τομείς της οικονομίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Ρένος Φωκάς: Τα καινοτόμα έργα είναι αυτά που έχουμε στόχο να διεκπεραιώσουμε (vid)
Ειρήνη Χριστοδούλου: Με τιμά ιδιαίτερα αυτό το βραβείο, θα συνεχίσουμε την σκληρή δουλειά (vid)
ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνώριση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών