Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Παραχώρηση υποτροφιών από την Parimatch Tech και το CIM

Η Parimatch Tech στα πλαίσια του προγράμματος Εταιρικής Κοινωνικής της Ευθύνης παραχώρησε υποτροφίες σε 2 φοιτητές προπτυχιακού και μεταπτυχιακού επιπέδου ως ακολούθως:

  • 1 πλήρη υποτροφία για το πρόγραμμα «M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy (14 Months FT/24 Months PT) », Λευκωσία/Λεμεσό, αξίας €6700
  • 1 πλήρη υποτροφία για το 1ο έτος του προγράμματος «UWL LLB(Hons) Law (3 Years)», Λευκωσία/Λεμεσό, αξίας €8000

Οι επιτυτυχόντες που εξασφάλισαν τις υποτροφίες,  ευχαρίστησαν την Parimatch Tech και το CIM για τη γενναιόδωρη προσφορά τους και για την ευκαιρία σπουδών που τους προσφέρουν.

Οι υποτροφίες δόθηκαν στο πλαίσιο της συνεργασίας της Parimatch Tech και του Cyprus Institute of Marketing (CIM) – The Cyprus Business School. Η προσφορά υποτροφιών πραγματοποιήθηκε φέτος για τέταρτη συνεχή χρονιά, δίνοντας την ευκαιρία συνολικά σε 9 άτομα από το 2019 να διευρύνουν τις ακαδημαϊκές τους γνώσεις.

H κα. Μαριάννα Χατζηαντωνίου, Group HR Director της Parimatch Tech δήλωσε «Είμαστε ενθουσιασμένοι που παρέχουμε υποτροφίες και αυτή τη χρονιά για τα προγράμματα M.Sc. Human Resource Management & Corporate Strategy και για το 1ο έτος του προγράμματος UWL LLB(Hons) Law (3 Years), του Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School. Στην Parimatch Tech, πιστεύουμε ακράδαντα στη συνεχή ανάπτυξη του ανθρώπινου κεφαλαίου και επενδύουμε ανάλογα. Ευχόμαστε ότι η μακρόχρονη συνεργασία ανάμεσα στο CIM και την Parimatch Tech, θα αναπτυχθεί ακόμη περισσότερο».

Σύμφωνα με τον κ. Γιάγκο Χατζηγιάννη, Ανώτερο Εκτελεστικό Σύμβουλο του CIM: «Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, στα πλαίσια της στρατηγικής του για Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη, προσφέρει 2 πλήρεις υποτροφίες σε συνεργασία με την Parimatch Tech, έναν από τους 23 στρατηγικούς του συνεργάτες. Οι υποτροφίες έχουν ως σκοπό να αναδείξουν την αριστεία και να δώσουν την ευκαιρία σε άριστους φοιτητές από οικονομικά ευάλωτες ομάδες».

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Μαρτίου του περιοδικού GOLD: Hail to the Chief Financial Officer
MyPetrolina app: Δίνει την ευκαιρία διεκδίκησης δύο Nissan X-Trail e-POWER αξίας €46,100 το καθένα
Πώς μπορώ να πάρω Εγγυητική Επιστολή μέσω Ασφαλιστικής Εταιρείας;
Το έργο EU Heyday και Δήμος Πάφου σε καλούν στον γύρο της Πάφου
Όμιλος Εταιρειών UW Group: Πλέοντας προς το μέλλον
Kyriakides Mushrooms: Μια So Mush Better υποψηφιότητα στα In Business Awards
Ενδυνάμωση σχέσεων με Δήμο Τρίπολης συζήτησε ο Δήμαρχος Παραλιμνίου
ΓΕΡΗΕΤ: Εννέα στους δέκα πολίτες χρησιμοποιούν τις ταχυδρομικές υπηρεσίες
Τα Beauty Line τιμούν την Ημέρα της Γυναίκας
Παγκόσμια Ημέρα Νεφρού 2024: Υγεία των νεφρών για όλους