Χ.Α ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Οι γυναίκες του ομίλου και τα μυστικά επιτυχίας τους

InBusinessNews  12/08/2022 07:00
Χ.Α ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Οι γυναίκες του ομίλου και τα μυστικά επιτυχίας τους

Χ.Α ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ: Οι γυναίκες του ομίλου και τα μυστικά επιτυχίας τους

InBusinessNews  12/08/2022 07:00

Γυναίκες δυναμικές, που κατάφεραν να πάρουν στα χέρια τους ηγετικές θέσεις και έχουν κτίσει την καριέρα τους στον όμιλο Χ.Α ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ, μίλησαν στην κάμερα του InBusiness TV.

Δήμητρα Παναγή, Αλεξία Νικολαΐδου, Άντρη Κούκου, Χρυστάλα Κουρή και Μαρία Γερμανού μοιράστηκαν τα μυστικά της επιτυχίας τους, η καθεμία από τη δική της ματιά.

Η Δήμητρα Παναγή, Chief Business Development Officer, βρίσκεται στον όμιλο Χ.Α ΠΑΠΑΕΛΛΗΝΑΣ τα τελευταία 24 χρόνια. Όπως ανέφερε, μέσα απ'όλα αυτά τα χρόνια, έχει πάρει αρκετά διδάγματα που την έκαναν κάθε φορά ακόμη καλύτερη.

Διαβάστε ακόμα: 

Σε μικρότερα και φθηνότερα σπίτια πλέον οι Κύπριοι 

Προς πώληση παραθαλάσσιες επαύλεις εκατ. ευρώ (photos) 

Από την πλευρά της, η Αλεξία Νικολαΐδου, Senior Commercial Manager Pharma, μίλησε για τις προκλήσεις που έχει μπροστά της καθημερινά.

Η General Manager Pharmacy Brands, Άντρη Κούκου, μέσα από την εμπειρία της, μίλησε για τον ρόλο της γυναίκας σήμερα και τις απαιτήσεις της σύγχρονης ζωής.

Η Χρυστάλα Κουρή και Chief Marketing Officer του ομίλου, άνοιξε τα χαρτιά της και μίλησε για το πώς αντιμετωπίζει η ίδια την αρνητική κριτική.

Με την Μαρία Γερμανού, Chief Operating Officer, τέλος, να δηλώνει ότι οι γυναίκες χρειάζεται να βρίσκονται σε θέσεις κλειδιά.

Δείτε όσα δήλωσαν στο βίντεο που ακολουθεί:

Διαβάστε περισσότερα στην ειδική έκδοση Τhe Women Issue, του περιοδικού IN Business-τεύχος Αυγούστου- που κυκλοφορεί στα περίπτερα και σε ψηφιακή έκδοση ΕΔΩ

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας