Τεράστια δυναμική και διεθνείς πρωτοβουλίες για βιώσιμη χρηματοδότηση

Η προθυμία από τον ιδιωτικό και δημόσιο τομέα για βιώσιμη χρηματοδότηση έχει αποκτήσει τεράστια δυναμική, ωθούμενη από διεθνείς πρωτοβουλίες για την αντιμετώπιση της κλιματικής αλλαγής και την προώθηση της βιώσιμης ανάπτυξης και τις σημαντικές ροές διεθνών κεφαλαίων προς επενδύσεις ESG.

Τα προϊόντα με «σήμανση» βιώσιμης χρηματοδότησης καλύπτουν πλέον ένα ευρύ φάσμα: Από ομόλογα έως δάνεια και πιο πρόσφατα παράγωγα, εστιάζοντας σε όλες τις πτυχές της βιωσιμότητας από τη χρηματοδότηση «πράσινων» και «κοινωνικών» έργων έως ευρύτερους στόχους που συνδέονται με τη βιωσιμότητα που καλύπτουν περιβαλλοντικά, κοινωνικά και θέματα διακυβέρνησης. Την ίδια ώρα, με την αυξανόμενη παγκόσμια εστίαση στην αξιοπιστία των πολιτικών και στρατηγικών ESG, υπάρχει πλέον έντονο ενδιαφέρον από τους επενδυτές και άλλους πρωταγωνιστές της αγοράς.

Στο πλαίσιο αυτό η IMH σε συνεργασία με το Bloomberg πραγματοποιούν Investment Firms & Asset Managers Gala Dinner στις  29 Σεπτεμβρίου 2022 στο Parklane Resort and Spa, στη Λεμεσό. Το Gala θα φιλοξενήσει την Patricia Torres, Global Head of Sustainable Finance Solutions του Bloomberg LP, η οποία θα εμπνεύσει το κοινό και θα το ενημερώσει για τις τελευταίες τάσεις και τι περιμένει μάνατζερ και επενδυτές σχετικά με τη βιώσιμη χρηματοδότηση. Την εκδήλωση θα τιμήσει με την παρουσία του και ο Constantin Cotzias, Global Head of External Affairs και European Director στο Bloomberg LP. Ο Constantin Cotzias, θα είναι ο Master Ceremony του μεγάλου γεγονότος και θα παρουσιάσει τις σκέψεις του, τις εκτιμήσεις αλλά και τους προβληματισμούς του για τον επενδυτικό και χρηματοπιστωτικό τομέα.

Οι συμμετέχοντες θα έχουν την ευκαιρία επίσης να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες για πρακτικά και στρατηγικά ζητήματα που αφορούν στη βιώσιμη χρηματοδότηση στην Κύπρο και στην Ευρώπη και να λάβουν πληροφορίες σχετικά με τα σημερινά δεδομένα που θα καθορίσουν το μέλλον αλλά και τις προοπτικές στις τοπικές και ευρωπαϊκές αγορές. Με τη συμμετοχή σας θα έχετε ακόμη την ευκαιρία να απολαύσετε εξαιρετικό δείπνο, εκλεκτά ποτά και ψυχαγωγικό πρόγραμμα.

Ποιους ενδιαφέρει

Το Gala απευθύνεται σε Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων, Διευθύνοντες Σύμβουλους, Οικονομικούς Διευθυντές, Διευθύνοντες Συμβούλους, Πρόεδρους και άλλα ανώτερα διευθυντικά στελέχη από Επενδυτικές Επιχειρήσεις, Διαχειριστές Επενδύσεων, Διαχειριστές Αμοιβαίων Κεφαλαίων και Περιουσιακών Στοιχείων, Διαχειριστές Χαρτοφυλακίου, καθώς και σε Στελέχη εταιρειών που παρέχουν υπηρεσίες σε εταιρείες επενδύσεων. Ενδιαφέρει επίσης πολιτικούς, διπλωμάτες και άλλα κυβερνητικά στελέχη.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: ΙΜΗ

Σε συνεργασία με: Bloomberg

Πλατινένιος Χορηγός: Aquilla Nummus Ltd

Με τη στήριξη: ΣΕΛΚ, CIFA, CFA Society Cyprus

Χορηγοί Επικοινωνίας: περιοδικό GOLD

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett