5ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού στις 3 Οκτωβρίου 2022

Για 5η συνεχή χρονιά διοργανώνεται το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού από την Εθνική Αρχή Στοιχημάτων. Το Συνέδριο πραγματοποιείται στο πλαίσιο της Εβδομάδας Ασφαλούς Παιχνιδιού 2022, η οποία έχει ως στόχο την ενημέρωση και ευαισθητοποίηση των παικτών και του κοινού για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια.

Κατά τη διάρκεια του συνεδρίου, καταξιωμένοι επαγγελματίες και αρμόδιοι φορείς θα ενημερώσουν τους συμμετέχοντες και θα ανταλλάξουν μαζί τους απόψεις και βέλτιστες πρακτικές για την ασφαλή ενασχόληση με το στοίχημα και τα τυχερά παιχνίδια, καθώς επίσης θα παρουσιάσουν τις τελευταίες εξελίξεις σχετικά με το ασφαλές παιχνίδι.

Το 5ο Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού θα διεξαχθεί τη Δευτέρα 3 Οκτωβρίου 2022 και σκοπό έχει να αναδείξει την ευθύνη της πολιτείας, των παρόχων τυχερών παιχνιδιών και όλων των εμπλεκόμενων μερών για την περαιτέρω ενίσχυση της προστασίας των παικτών και του κοινωνικού συνόλου. Η θεματολογία που θα αναπτυχθεί κατά τη διάρκεια του συνεδρίου αφορά, μεταξύ άλλων, την ασφάλεια των παικτών και τον ρόλο τόσο των εταιρειών όσο και των ρυθμιστικών αρχών, την υιοθέτηση νέων τεχνολογιών για την προστασία τους, την προσέγγιση δημόσιας υγείας στο ασφαλές παιχνίδι, την διαταραχή τυχερών παιχνιδιών αλλά και τις τελευταίες εξελίξεις σε ακαδημαϊκό επίπεδο γύρω από το ασφαλές παιχνίδι.

Το Συνέδριο Ασφαλούς Παιχνιδιού απευθύνεται σε όλο το φάσμα της κοινωνίας, όπου θα προσφέρει γνώση και εξειδίκευση τόσο σε ιδιωτικές εταιρείες και οργανωμένα σύνολα, επαγγελματίες του κλάδου τυχερών παιχνιδιών, ακαδημαϊκούς, επαγγελματίες ψυχικής υγείας, συμβούλους επιχειρήσεων, μέσα μαζικής ενημέρωσης, λειτουργούς νεολαίας, δικηγορικά και διαφημιστικά γραφεία, αθλητικές ομοσπονδίες όσο και στο ευρύτερο κοινωνικό σύνολο.

Στο Συνέδριο θα λάβουν μέρος καταξιωμένοι ακαδημαϊκοί, επιστήμονες, επαγγελματίες του κλάδου των τυχερών παιχνιδιών και αρμόδιοι φορείς από την Κύπρο και το εξωτερικό για να μοιραστούν με τους συμμετέχοντες τις εμπειρίες και τις γνώσεις τους γύρω από το Ασφαλές Παιχνίδι.

 

Για πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας