Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Πιστοποίηση των αποφοίτων του MSc Digital Marketing από το DMI

Ως εγκεκριμένος συνεργάτης του Digital Marketing Institute (DMI) και μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών DMI, το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος προσφέρει στους φοιτητές του MSc Digital Marketing την ευκαιρία να αποκτήσουν επαγγελματική πιστοποίηση από το DMI. Η πιστοποίηση DMI προσφέρει τη δυνατότητα συνεχούς νέας γνώσης στους φοιτητές και τις φοιτήτριες  μέσω εκπαιδευτικού υλικού που αναπτύχθηκε από παγκοσμίου φήμης ειδικούς στον τομέα του Digital Marketing, και ευθυγραμμίζεται με πληθώρα παγκοσμίων πλαισίων προσόντων.

Η διοίκηση και το ακαδημαϊκό προσωπικό του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος με υπερηφάνεια και τιμή ανακοινώνουν ότι ο διεθνούς φήμης φορέας πιστοποίησης ψηφιακού μάρκετινγκ, DMI, πιστοποίησε την πρώτη ομάδα αποφοίτων του προγράμματος MSc Digital Marketing του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος. Σαράντα ένας απόφοιτοι του προγράμματος έλαβαν την ιδιότητα του Certified Digital Marketing Associate τον Ιούλιο του 2022 από το DMI, οι οποίοι είναι πλέον εγγεγραμμένοι DMI Certified Professionals.

Η Συντονίστρια του προγράμματος MSc Digital Marketing, Δρ Σοφία Δάσκου δήλωσε: «Το Πανεπιστήμιο Νεάπολις Πάφος είναι περήφανο που είναι μέλος του παγκόσμιου δικτύου συνεργατών του DMI και αναγνωρίζει και προωθεί τα επιτεύγματα των αποφοίτων του. Πιστεύουμε ότι οι δεξιότητες και οι ικανότητες που αναπτύσσουν οι φοιτητές/φοιτήτριες μας μέσω του MSc Digital Marketing, τους προετοιμάζουν για μια επιτυχημένη καριέρα στο κόσμο του ψηφιακού (και όχι μόνο) μάρκετινγκ. Η συνεργασία μας με το DMI εμπλουτίζει τη μαθησιακή εμπειρία των φοιτητών και φοιτητριών μας  και την έκβαση του προγράμματος MSc Digital Marketing».

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το πρόγραμμα MSc Digital Marketing και το πρόγραμμα πιστοποίησης του DMI επισκεφθείτε το σύνδεσμο https://www.nup.ac.cy/gr/master-msc-in-digital-marketing-distance-learning/

 

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου