Το CIM συγχαίρει το University of West London για την διάκρισή του

Δελτίο Τύπου  08/08/2022 08:32
Το CIM συγχαίρει το University of West London για την διάκρισή του

Το CIM συγχαίρει το University of West London για την διάκρισή του

Δελτίο Τύπου  08/08/2022 08:32

Το University of West London κατατάγηκε 1ο Πανεπιστήμιο στην Βρετανία όσο αφορά την φοιτητική ικανοποίηση.

Tο Cyprus Institute of Marketing συγχαίρει θερμά το UNIVERSITY OF WEST LONDON για την ανακήρυξη του ως 1ο Πανεπιστήμιο στην Βρετανία όσο αφορά την φοιτητική ικανοποίηση, σύμφωνα με National Student Survey 2022. Ο εν λόγω θεσμός είναι ένας από τους πιο έγκριτους για την Ανώτερη Εκπαίδευση στην Βρετανία και για αυτό είναι σίγουρα μεγάλη τιμή για το CIM που είναι συνεργάτης του UNIVERSITY OF WEST LONDON από το 2011.

Με βάση την πιο πάνω κατάταξη, επιβεβαιώνεται για ακόμη μια φορά ότι το University of West London είναι το Νο1 Βρετανικό Πανεπιστήμιο που δραστηριοποιείται στην Κύπρο.

Τα τελευταία χρόνια, το University of West London είναι ένα από τα πιο αναπτυσσόμενα και επιτυχημένα πανεπιστήμια στην Βρετανία και έχει επενδύσει πέραν των 180 εκατομμυρίων ευρώ σε κτηριακές εγκαταστάσεις προσφέροντας έτσι τις καλύτερες και πιο άρτιες υποδομές στους φοιτητές του. 

Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL αφορά την προσφορά τριών προπτυχιακών προγραμμάτων: το BA(Hons) in Business Studies with Marketing (3 years), το LLB(Hons) Law (3 years) και το BA(Hons) Accounting & Finance (3 years) καθώς επίσης και 2 μεταπτυχιακών προγράμματων, MSc Digital Marketing (12 Months) και MA Luxury Hospitality Management (12 Months), με βραδινά μαθήματα σε Λευκωσία και Λεμεσό. Η συνεργασία μεταξύ CIM & UWL είναι η μακροβιότερη και πιο επιτυχής συνεργασία μεταξύ Κυπριακού Ανώτερου Ιδρύματος και Βρετανικού Πανεπιστήμιου αφού υπάρχει από το 2011 και φέτος συμπληρώνει 10 χρόνια ζωής.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας