powered by

Ο ΠΣΕΑΔ στη γενική συνέλευση της «BIPAR» για το έτος 2022

Ο Παγκύπριος Σύνδεσμος Επαγγελματιών Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών, στο πλαίσιο της διεθνούς του δραστηριότητας είναι μέλος της Πανευρωπαϊκής Συνομοσπονδίας  Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών «BIPAR».

Στις 23 με 24 Ιουνίου 2022, πραγματοποιήθηκε η Γενική Συνέλευση του BIPAR για το έτος 2022, στην οποία η Κύπρος και ο ΠΣΕΑΔ εκπροσωπήθηκαν από την κα Μαρία Καπαρή, μέλος του Διοικητικού Συμβουλίου του ΠΣΕΑΔ.

Στις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν, τα κράτη μέλη αντάλλαξαν απόψεις και μεταξύ άλλων, αποδείχτηκε ότι τα όσα προβλήματα αντιμετωπίζει η κυπριακή ασφαλιστική βιομηχανία, υφίστανται και επηρεάζουν ακόμη και τις πιο ανεπτυγμένες ευρωπαϊκές βιομηχανίες.

Η εποικοδομητική ανταλλαγή απόψεων και ιδεών με τα υπόλοιπα κράτη μέλη εστίασε κυρίως σε θέματα όπως τα δικαιώματα ασφαλιστικών διαμεσολαβητών, η ανταμοιβή των ασφαλιστικών διαμεσολαβητών και η σύγκρουση συμφερόντων.

Στα πλαίσια συνεργασίας των κρατών μελών, τέθηκαν σημαντικοί στόχοι από πλευράς BIPAR, ώστε να υπάρξει ουσιαστική και αποτελεσματική αντιμετώπιση των προβλημάτων που επηρεάζουν τον ασφαλιστικό κλάδο σε εθνικό και πανευρωπαϊκό επίπεδο.

Η σπουδαιότητα αυτών των διεθνών συναντήσεων έγκειται στο ότι διαμορφώνονται τα πλαίσια πολιτικών εντός των οποίων καλούνται οι κυβερνήσεις εν συνεχεία να νομοθετήσουν.

Ταυτόχρονα, φανερώνεται η σημασία της δυναμικής εκπροσώπησης της Κύπρου, με στόχο, τόσο τη διαφύλαξη των δικαιωμάτων των επαγγελματιών ασφαλιστικών διαμεσολαβητών -μελών του ΠΣΕΑΔ- όσο και την εναρμόνιση της κυπριακής ασφαλιστικής βιομηχανίας σύμφωνα με τα ευρωπαϊκά πρότυπα.

Ο ΠΣΕΑΔ αντιπροσωπεύει και προστατεύει τα συμφέροντα των διαμεσολαβητών μελών του και των πελατών τους.

Δειτε Επισης

Κάθοδος CP Herbalist στη Λευκωσία-Άνοιξε το κατάστημα στο Mall of Cyprus
Έτοιμο το ανακαινισμένο και αναβαθμισμένο «Σπύρος Κυπριανού»-Ένα πραγματικό στολίδι για την Κύπρο (pics&vid)
Έρχεται η Eurobank Limited...Το όραμα, η δυναμική σε αριθμούς και τα «κέρδη» για τους πελάτες της νέας τράπεζας
Ν. Χριστοδουλίδης: Βασικός πυλώνας της οικονομίας ο τομέας των ακινήτων-Ουσιαστική συμβολή για λύσεις στο στεγαστικό
Θέλει επέκταση των συλλογικών συμβάσεων ο Γιάννης Παναγιώτου-Τι βλέπει ως προβληματικό και ανησυχητικό
Γιάννης Παναγιώτου: Επιδίωξη η ελάφρυνση αναλογιστικής μείωσης του 12% με στοχευμένο τρόπο
ΑΗΚ: Καθοδόν νέα έκδοση της εφαρμογής EAC Mobile App-Πότε θα λειτουργήσει
15 χρόνια αδιάλειπτης προσφοράς του Cyprus Integrity Forum...Προώθηση της διαφάνειας και της ακεραιότητας (pics)
Ζητά σύγχρονο νομοθετικό πλαίσιο για την προστασία των νέων και τη βιωσιμότητα του τομέα ο COGA
ΙδΕΚ: Νέα χρηματοδότηση €7.5 εκατ. για ερευνητικές υποδομές που εξυπηρετούν το σύνολο του οικοσυστήματος Ε&Κ