Γιατί η NAGA είναι ένας ελκυστικός επαγγελματικός προορισμός

Σύγχρονο, καινοτόμο, δημιουργικό αλλά και απαιτητικό αποτελεί το εργασιακό περιβάλλον στην NAGA, ωστόσο, είναι ένας ελκυστικός προορισμός για κάθε επαγγελματία του χώρου και με πολλαπλά οφέλη.

Η Head HR της NAGA,  Άννα Δημητριάδου, μιλώντας στο InBusinessNews αναφέρθηκε στους λόγους όπου η εταιρεία αποτελεί έναν ελκυστικό επαγγελματικό προορισμό και στα οφέλη που έχουν οι εργαζόμενοι.

Η NAGA ιδρύθηκε το 2015 με όραμα να δημιουργήσει την πιο ισχυρή εφαρμογή στον κόσμο για χρηματοοικονομικές συναλλαγές. H NAGA είναι μια παγκόσμια κοινότητα με περισσότερους από 1 εκατομμύριο εγγεγραμμένους χρήστες που μοιράζονται τις επενδύσεις τους, αντιγράφουν τις στρατηγικές τους και διεκπεραιώνουν εκατομμύρια συναλλαγές στην ηλεκτρονική της πλατφόρμα.

Ακολουθούν οι δηλώσεις της κ. Δημητριάδου:

Η NAGA είναι ιδιαίτερα γνωστή για το ξεχωριστό εργασιακό της περιβάλλον. Ποια είναι τα στοιχεία που κάνουν τη NAGA τόσο ελκυστικό επαγγελματικό προορισμό; Ποια είναι τα οφέλη που έχουν οι εργαζόμενοι της;

Δίνοντας πάντοτε έμφαση στον ανθρώπινο παράγοντα, φροντίζουμε να παρέχεται στο μέγιστο βαθμό η διασφάλιση εργασίας των εργαζομένων μας, μέσα από κορυφαία πακέτα αποδοχών τα οποία κυμαίνονται πάνω από τον μέσο όρο του κλάδου. Ταυτόχρονα, αναγνωρίζουμε και επιβραβεύουμε την υψηλή απόδοση με πολλαπλά προγράμματα επιβράβευσης και μπόνους, σύμφωνα με την πολιτική και την υποστήριξη της Διεύθυνσης της NAGA.

Επιπλέον, επενδύουμε στη μελλοντική σταθερότητα των ανθρώπων μας, προσφέροντας Ταμείο Προνοίας για όλους τους εργαζομένους μας, που συνοδεύεται επιπροσθέτως από Ιατρική Ασφάλιση και Κάρτα Εταιρικών Παροχών-Εκπτώσεων, υποστηρίζοντας την ισορροπία μεταξύ της επαγγελματικής και προσωπικής ζωής των εργαζομένων μας.

Επίσης, σε όλες τις εγκαταστάσεις μας παρέχονται καθημερινά, υγιεινά σνακ, φρούτα και ροφήματα και παράλληλα, συμβάλλουμε στην προσωπική Ανάπτυξη μέσω της Εκπαίδευσης, Μάθησης και Κατάρτισης των ανθρώπων μας δημιουργώντας ευκαιρίες επιμέρους ανάπτυξης της επαγγελματικής σταδιοδρομίας αλλά και της προσωπικής εξέλιξης και καθοδήγησης.

Αν σας ζητούσαμε να μας πείτε δύο πράγματα ως προς το εργασιακό περιβάλλον για τα οποία ξεχωρίζετε ως εταιρεία, ποια θα ήταν αυτά; Τι ευκαιρίες δίνει η NAGA στους εργαζομένους της;

Το εργασιακό περιβάλλον στη NAGA είναι ένα από τα πιο δημιουργικά καθώς και απαιτητικά, εξαιτίας και της ίδιας της φύσης του τομέα δραστηριοποίησής μας.

Μέσα από την ανθρωποκεντρική μας προσέγγιση, δίνεται καθημερινά η ευκαιρία και η δυνατότητα, στο κάθε ένα από τα μέλη μας ξεχωριστά, για υλοποίηση και αξιοποίηση σύγχρονων μεθοδολογιών και μοντέλων εργασίας, δημιουργία καινοτόμων ιδεών και εφαρμογή άριστων πρακτικών με κύριο στόχο την συνολική συμβολή και συνεισφορά στην επιμέρους εξέλιξη του οράματος της NAGA.

Η ενδοεταιρική κουλτούρα της NAGA εφαρμόζει πολιτικές κατά τις οποίες το εργασιακό περιβάλλον είναι ίσο για όλους, χωρίς φυλετικές ή άλλες διακρίσεις και με απόλυτο σεβασμό προς την διαφορετικότητα, προσωπικότητα και ατομικότητα των εργαζομένων της. Επιπρόσθετα, παρέχονται ίσες ευκαιρίες επαγγελματικής ανέλιξης, ίσα μισθολογικά κριτήρια με πλήρη διαφάνεια, αξιοκρατία και συνεχή αξιολόγηση και επανατροφοδότηση, ώς προς τους τομείς που χρίζουν βελτίωσης.

Να τονίσω ότι, σχεδόν το 50% των Επικεφαλής Μελών της Διοικητικής Ομάδας της NAGA αποτελείται από γυναίκες, αποδεικνύοντας εμπράκτως όλα όσα προανέφερα. 

 

IMPORTANT NOTICE: “Any news, opinions, research, analyses, or other information contained in this article are provided as general market commentary and do not constitute investment advice. The market commentary has not been prepared in accordance with legal requirements designed to promote the independence of investment research, and therefore, it is not subject to any prohibition on dealing ahead of dissemination. Past performance is not an indication of possible future performance. Any action you take upon the information in this article is strictly at your own risk, and we will not be liable for any losses and damages in connection with the use of this article.”

RISK WARNING: “CFDs are complex instruments and come with a high risk of losing money rapidly due to leverage. A high percentage of retail client investors lose money when trading CFDs with this provider. You should consider whether you understand how CFDs work and whether you can afford to take the high risk of losing your money.”

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»