Τα highlights των 10ων Invest Cyprus International Investment Awards

InBusinessNews  05/07/2022 08:30
Τα highlights των 10ων Invest Cyprus International Investment Awards

Τα highlights των 10ων Invest Cyprus International Investment Awards

InBusinessNews  05/07/2022 08:30

Συνολικά επτά ξένες εταιρείες που εμπιστεύθηκαν την Κύπρο, επένδυσαν και συνείσφεραν στην οικονομία βραβεύθηκαν στο πλαίσιο των 10ων Invest Cyprus International Investment Awards.

Ο θεσμός που αναδεικνύει τις εταιρείες που ενίσχυσαν το νησί να καταστεί διεθνές επιχειρηματικό κέντρο, πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή 1η Ιουλίου στο Parklane Spa & Resort στη Λεμεσό, στην παρουσία του Προέδρου της Δημοκρατίας, Νίκου Αναστασιάδη.

Κατά τον χαιρετισμό του, ο ΠτΔ, έστειλε το μήνυμα ότι η Κύπρος θα εξέλθει ισχυρότερη από την υφιστάμενη κρίση. Πρόσθεσε, εξάλλου, ότι η Κυβέρνηση αποδίδει ιδιαίτερη βαρύτητα σε τομείς όπως η τεχνολογία, η ναυτιλία, η καινοτομία, η έρευνα και η ανάπτυξη.

Την ανάγκη εντατικοποίησης των προσπαθειών για την προσέλκυση νέων επιχειρήσεων και επενδύσεων στη χώρα, οι οποίες θα προσθέσουν αξία στην οικονομία, επεσήμανε  από πλευρά του ο πρόεδρος του Invest Cyprus, Ευγένιος Ευγενίου.

Ο CEO της PwC Κύπρου, Φίλιππος Σώσειλος τόνισε ότι τώρα είναι η ώριμη η ώρα για τολμηρές δράσεις, για να καταστεί η χώρα πιο ελκυστικός προορισμός για ξένες επενδύσεις.

Κατά την δική του ομιλία, ο CEO της IMH, Γιώργος Μιχαήλ, υπογράμμισε πως η Κύπρος πρέπει να διατηρήσει και να ενδυναμώσει ένα περιβάλλον το οποίο θα προσελκύει διεθνείς εταιρείες και μη Κύπριους επαγγελματίες.

Νικήτριες των φετινών βραβείων αναδείχθηκαν οι εταιρείες:

Στην τελετή απονομής των 10ων Ιnvest Cyprus International Investment Awards έδωσε το παρών της η επιχειρηματική κοινότητα της Κύπρου, επενδυτές, επαγγελματίες του τομέα των υπηρεσιών καθώς και εξέχουσες προσωπικότητες της πολιτικής ζωής του τόπου.   

Τα Invest Cyprus International Investment Awards παρουσίασε η Pwc Κύπρου.

  • Χρυσός Χορηγός: Eurobank Cyprus
  • Powered by: ECOMMBX
  • Χορηγός Επικοινωνίας: Alpha Κύπρου
  • Διοργανωτές: Invest Cyprus, IMH και περιοδικό GOLD

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας