Απόψε η λαμπερή τελετή των βραβείων «Credit Awards» στο Λονδίνο

Πραγματοποιείται απόψε 29 Ιουνίου στο Grosvenor House Hotel, στο Λονδίνο, η λαμπερή απονομή των πιο σημαντικών βραβείων της χρονιάς, στον κλάδο του πιστοληπτικού κινδύνου. Τα Credit Awards διοργανώνονται από τo ‘Credit Strategy’, ένα από τα μεγαλύτερα διεθνή δίκτυα ενημέρωσης σε θέματα πιστοληπτικού κινδύνου (περιοδικά, portals, συνέδρια) και  αποτελούν το μεγαλύτερο επιχειρηματικό θεσμό στον κλάδο των πιστωτικών και χρηματοοικονομικών υπηρεσιών.

Τα βραβεία, γνωστά και ως «Τα Όσκαρ του τομέα», τιμούν και αναγνωρίζουν την καινοτομία, τις βέλτιστες πρακτικές και την αφοσίωση των στελεχών, των τμημάτων εταιρειών και των πολυεθνικών εταιρειών από όλο τον κλάδο. Η Infocredit Group, κορυφαίος πάροχος εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων, συμπεριλαμβάνεται στην λίστα των «υποψηφίων» που διεκδικούν το  Βραβείο «Credit Information Provider of the Year».

Το ίδιο βραβείο διεκδικούν και μερικές από τις καλύτερες εταιρείες του κλάδου, η Experian, η TotallyMoney και η TransUnion. Η Infocredit Group είναι περήφανη που βρίσκεται δίπλα στις προαναφερθέντες εταιρείες, σε τόσο σημαντικά βραβεία. Στην τελετή απονομή των βραβείων απόψε θα παρευρεθεί ο Θεόδωρος Κρίγγου, CEO της εταιρείας.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους! Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα βραβεία κάντε κλικ εδώ.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την Infocredit Group, επικοινωνήστε μαζί μας στο +357 22398000 ή μέσω email στο info@infocreditgroup.com, www.infocreditgroup.com

Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων. H εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Υπηρεσίες ESG και Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Digital Marketing. Μέσα από ένα διεθνές αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων,όπως Lexis Nexis Risk Solutions, Finclude, VinciWorks, CICM, ICSA, MACM, η Infocredit Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βοηθώντας τις επιχειρήσεις στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. Με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παρουσία σε Ελλάδα, Μάλτα, Ρωσία και Ρουμανία η Infocredit Group παρέχει λύσεις και στη διεθνή αγορά.

Δειτε Επισης

AstroBank: Προς πώληση κατοικίες
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην Ν.Psaras Construction Co το βραβείο στην κατηγορία «Ανάπτυξη Γης-Κατασκευές»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»