Νέα ιστοσελίδα από την Christoudias Logistics

  28/06/2022 14:26
Νέα ιστοσελίδα από την Christoudias Logistics

Νέα ιστοσελίδα από την Christoudias Logistics

  28/06/2022 14:26

Νέα ιστοσελίδα δημιούργησε η Christoudias Logistics.

Σχετική ανακοίνωση της εταιρείας αναφέρει ότι ο νέος ιστότοπος παρέχει μια νέα, ευχάριστη χρηστική εμπειρία στον επισκέπτη και αναβαθμίζει πλήρως τη δομή και την τοποθέτηση του περιεχομένου της ιστοσελίδας. 

Η νέα καθαρή σχεδιαστική προσέγγιση σε συνδυασμό με τη βελτιωμένη λειτουργικότητα που έλαβε υπόψη τις σύγχρονες ανάγκες του χρήστη, προσφέρει τη δυνατότητα μιας εύκολης και ουσιαστικής περιήγησης από τον ηλεκτρονικό υπολογιστή, το tablet και το κινητό. 

Στη σελίδα μεταξύ άλλων ο χρήστης έχει την δυνατότητα από μόνος του να λαμβάνει τιμή θαλάσσιου ναύλου με το να καταχωρεί  τα στοιχεία της αποστολής του και να του αποστέλλεται  άμεσα απάντηση με το κόστος μεταφοράς. Μια πρωτοποριακή υπηρεσία που η Εταιρεία Christoudias Logistics λανσάρει πρώτη στην Κυπριακή αγορά. 

Η νέα ιστοσελίδα της Christoudias Logistics αντιπροσωπεύει με τον καλύτερο τρόπο το δυναμισμό της εταιρείας αλλά και την αποφασιστικότητα της να συμβαδίζει των καιρών και να είναι πάντα ένα βήμα μπροστά από τις απαιτήσεις του πελάτη. Ο νέος ιστότοπος αποτελεί ακόμη ένα σημείο αναφοράς και επικοινωνίας με τον πελάτη/συνεργάτη στον οποίο δίνεται η ευκαιρία μιας αμφίδρομης επικοινωνίας, απρόσκοπτης πληροφόρησης αλλά και  άμεσης δράσης για ικανοποίηση των συγκεκριμένων αναγκών του. 

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας