Tο «Αόρατο Έθνος» απαντά ερωτήματα και καλεί νέα μέλη

Το Invisible Nation δραστηριοποιείται και στην Κύπρο προκειμένου να φέρει σε επαφή ένα παγκόσμιο δίκτυο οργανώσεων ασθενών και άλλων ενδιαφερόμενων μερών από τον χώρο των καρδιαγγειακών (ΚΑ) νόσων που έχουν δεσμευτεί να επιφέρουν συστηματικές αλλαγές στην αντιμετώπιση της αθηροσκληρωτικής καρδιαγγειακής νόσου AKN.

Ταυτόχρονα μέσω του ακόλουθου διαδικτυακού συνδέσμου: About ASCVD | Invisible Nation (globalhearthub.org)  παρέχει χρήσιμη πληροφόρηση και απαντά ένα εύρος ερωτημάτων που αφορούν στην Αθηροσκληρωτική Καρδιαγγειακή Νόσο AKN,  η οποία ευθύνεται για τους 4 στους 5 θανάτους από καρδιαγγειακά αίτια, και γι΄αυτόν τον λόγο θεωρείται ο υπ’ αριθμόν ένας δολοφόνος ο οποίος ευθύνεται για 18 εκατομμύρια θανάτους σε όλον τον κόσμο.

Στην παραπάνω ιστοσελίδα το κοινό θα μπορέσει να λάβει χρήσιμη και έγκυρη πληροφόρηση αναφορικά με τη φύση και τα στάδια της AKN, αλλά και το πώς αυτή επηρεάζει το σώμα.

Την ίδια στιγμή παρέχεται ενημέρωση που αφορά στα τα συμπτώματα, που σε πολλές περιπτώσεις είναι αδιόρατα, ενώ γίνεται αναφορά στους  παράγοντες που παίζουν καθοριστικό ρόλο στην εκδήλωση της νόσου, αλλά και τα μέσα αντιμετώπισής της.

Πολίτες αυτού του «Αόρατου Έθνους» είμαστε δυνητικά όλοι μας και γι’ αυτόν τον λόγο οφείλουμε να είμαστε όλοι μαζί ενωμένοι στον αγώνα για την Καρδιαγγειακή Νόσο με όπλα την ενημέρωση, την πρόληψη, την αλλαγή στον τρόπο ζωής και τη συλλογική δράση οργανωμένων φορέων, κρατικών θεσμών και ευαισθητοποιημένων ομάδων.

Η AKN ή άλλως αθηροσκληρωτική καρδιαγγειακή νόσος, δεν είναι άτρωτη και μπορεί να προληφθεί. Απαιτείται συ στράτευση, ομοψυχία και στρατηγικά στοχευμένες δράσεις και γι’ αυτόν τον λόγο  το Global Heart Hub και η Novartis συνεργάζονται για την αντιμετώπιση της AKN υποστηρίζοντας το πρόγραμμα Invisible Nation, το οποίο προσκαλεί νέα μέλη για να ισχυροποιήσει το δίκτυό του και να αποκαλυφθεί από την αφάνεια.

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands