Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ με την ινδική κοινότητα του Λονδίνου

InBusinessNews  28/06/2022 11:21
Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ με την ινδική κοινότητα του Λονδίνου

Επιχειρηματική αποστολή ΚΕΒΕ με την ινδική κοινότητα του Λονδίνου

InBusinessNews  28/06/2022 11:21

Στην εξεύρεση νέων αγορών και στην προώθηση των επιχειρηματικών σχέσεων μεταξύ του επιχειρηματικού κόσμου της Κύπρου και της Ινδίας, στόχευε η αποστολή που διοργάνωσε το Κυπριακό Εμπορικό και Βιομηχανικό Επιμελητήριο (ΚΕΒΕ) με την Ινδική επιχειρηματική κοινότητα του Λονδίνου, σε συνεργασία με το Υπουργείο Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας και με τη στήριξη του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ινδίας.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Ιουνίου 2022 στο Caledonia Club στο Λονδίνο, όπου Κύπριοι επιχειρηματίες είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν με Ινδούς επιχειρηματίες που εδρεύουν στο Λονδίνο.

3

Την εκδήλωση προσφώνησε ο πρέσβης της Κύπρου στο Λονδίνο, κ. Ανδρέας Κακουρής. Στη συνέχεια ο κ. Σαρρής Δημητρίου εκ μέρους του Κυπριακού Οργανισμού Προσέλκυσης Επενδύσεων (Invest Cyprus) παρουσίασε τη νέα στρατηγική προσέλκυσης επενδύσεων και για εγκαθίδρυση έδρας επιχειρήσεων και οργανισμών. Από την πλευρά του ο κ. Ανδρέας Γιασεμίδης Πρόεδρος του CIFA και πρόεδρος του Επιχειρηματικού Συνδέσμου Κύπρου – Ινδίας αναφέρθηκε στις εξαιρετικές σχέσεις Κύπρου- Ινδίας και τα πλεονεκτήματα της Κύπρου ως επενδυτικός προορισμός ειδικότερα για Επενδυτικά Ταμεία.

1

Μέσα από τις επιχειρηματικές αποστολές το ΚΕΒΕ πάντα με την υποστήριξη του Υπουργείου Ενέργειας, Εμπορίου και Βιομηχανίας, συνεχίζει την έντονη προσπάθεια προώθησης της Κύπρου στο εξωτερικό, με πρωταρχικό στόχο την ενημέρωση του επιχειρηματικού κόσμου του εξωτερικού για την οικονομία της Κύπρου, τονίζοντας παράλληλα τις ευκαιρίες που προσφέρει η Κύπρος ως επενδυτικός προορισμός, καθώς και ως περιφερειακή βάση πολυεθνικών επιχειρήσεων.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας