Η OJO στηρίζει το καινούργιο πάρκο σκύλων του Δήμου Αγλαντζιάς

 Η OJO sun&glasses, γνωστή για τα φιλοζωικά και περιβαλλοντικά της αισθήματα προχώρησε στo σχεδιασμό και παραχώρηση ενός πρωτοποριακού παιχνιδιού για το καινούργιο πάρκο σκύλων Royal Canin, στο δήμο Αγλαντζιάς.

Επιπλέον, έχοντας ως σκοπό της να ευαισθητοποιήσει ακόμη περισσότερο τον κάθε πολίτη ξεχωριστά για την ανάγκη του σεβασμού προς το περιβάλλον αλλά και να βελτιώσει την ποιότητα ζωής του, έχει προβεί και σε αυτή την περίπτωση στην παραχώρηση κάδων για σκουπίδια και απορρίμματα σκύλων στο καινούργιο αυτό πάρκο.

Ένας υπέροχος καινούργιος  χώρος για τα σκυλάκια, γεμάτος διασκεδαστικά παιχνίδια όπου ο κόσμος μπορεί να πάρει τους αγαπημένους τετράποδους φίλους του να περάσουν αξέχαστες στιγμές χαράς και διασκέδασης.
 

 

 

Τα εγκαίνια έλαβαν χώρα την Πέμπτη, 23 Ιουνίου 2022 και ώρα 18:300, στην παρουσία του Δημάρχου Αγλαντζιάς Ανδρέα Κωνσταντίνου. Παρόντες επίσης ήταν επίσης και ο ιδρυτής της ΟJO Sun&glasses, Νίκος Μεσολογγίτης και το τμήμα Μάρκετινγκ της OJO, που εκπροσώπησε η κα Μάρθα Θεοδώρου, καθώς και αρκετός κόσμος με τα σκυλιά του, πλήθος δημοτών και φιλόζωων.

 

  

Όπως δήλωσε και ο ιδρυτής της OJO Sun&glasses, Νίκος Μεσολογγίτης «Για εμάς η ευημερία των ζώων είναι κάτι που αντιπροσωπεύει την εταιρία και την κουλτούρα μας. Υποσχόμαστε να είμαστε στο πλευρό του Δήμου Αγλαντζιάς αλλά και ολόκληρης της κοινωνίας, και να στηρίζουμε τέτοιου είδους κινήσεις».

 

  

 Οι διάφοροι παρευρισκόμενοι είχαν την δυνατότητα να υιοθετήσουν κουτάβια  από το Simba Animal Aid Cyprus καθώς και να απολαύσουν δωρεάν παγωτό και παιχνίδια για τους τετράποδους μας φίλους.  

Δειτε Επισης

Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη