Γνωρίζετε τους πραγματικούς δικαιούχους των κυπριακών εταιρειών;

Η Infocredit Group αντιλαμβανόμενη  τις ανάγκες των πελατών της για να γνωρίζουν τον πελάτη τους εντάσσει στο πορτφόλιο της το ‘’UBO Search’’ όπου ουσιαστικά  εξασφαλίζει, εκ μέρους των εταιρειών την πληροφόρηση αυτή, εύκολα, γρήγορα και με χαμηλό κόστος.

Ακολουθώντας τις Οδηγίες (Κ.Δ.Π. 112/2021 και Κ.Δ.Π. 317/2021) περί της Παρεμπόδισης και της Καταπολέμησης της Νομιμοποίησης Εσόδων από Παράνομες Δραστηριότητες Νόμο όλες οι οντότητες  που είναι εγγεγραμμένες στο Μητρώο Εφόρου Εταιρειών οφείλουν να καταχωρήσουν τα στοιχεία των πραγματικών δικαιούχων  εταιρειών στο Μητρώο αυτό.

Το Μητρώο Πραγματικών Δικαιούχων αποτελεί ένα σημαντικό εργαλείο που προσφέρει η Ευρωπαϊκή Ένωση στα κράτη μέλη και στοχεύει στη διαφάνεια , πρόληψη και καταπολέμηση της χρησιμοποίησης εταιρειών για ξέπλυμα παράνομου χρήματος και χρηματοδότηση της τρομοκρατίας. Η καταπολέμηση της νομιμοποίησης εσόδων από παράνομες δραστηριότητες και της χρηματοδότησης της τρομοκρατίας έχει γίνει κύρια προτεραιότητα για τις ρυθμιστικές αρχές τα τελευταία χρόνια. Ως αποτέλεσμα, οι διευθυντές και οι γραμματείς των εταιρειών έχουν νομική υποχρέωση να διατηρούν και να ενημερώνουν τις πληροφορίες των πραγματικών δικαιούχων για τις εταιρείες οι οποίες εμπλέκονται στο πλάσιο της νομοθεσίας των προαναφερθέντων ζητημάτων.

Ζητήστε σήμερα τα UBO Search για τις εταιρείες και οντότητες που σας ενδιαφέρουν επικοινωνώντας στο +357 22398241 ή με email στο  vargyridou@infocreditgroup.com.

Infocredit Group

Η Infocredit Group αποτελεί τον κορυφαίο πάροχο εμπορικών πληροφοριών και λύσεων σε θέματα διαχείρισης κινδύνων με εμπειρία πέραν των 50 χρόνων. H εταιρεία προσφέρει υπηρεσίες Διαχείρισης Πιστωτικού Κινδύνου, Κανονιστικής Συμμόρφωσης, Υπηρεσίες ESG και Συμβουλευτικές υπηρεσίες, Ανάκτησης Οφειλών, Τηλεφωνικού Κέντρου, Επαγγελματικής Κατάρτισης και Digital Marketing. Μέσα από ένα διεθνές αναγνωρισμένο δίκτυο στρατηγικών εταίρων,όπως Lexis Nexis Risk Solutions, Finclude, VinciWorks, CICM, ICSA, MACM, η Infocredit Group παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις βοηθώντας τις επιχειρήσεις στην εκπλήρωση των οικονομικών, νομικών και ηθικών τους υποχρεώσεων. Με γραφεία στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα και παρουσία σε Ελλάδα, Μάλτα, Ρωσία και Ρουμανία η Infocredit Group παρέχει λύσεις και στη διεθνή αγορά. www.infocreditgroup.com 

Δειτε Επισης

Στο τεύχος Απριλίου του περιοδικού GOLD: Living the American Dream
Fooderloo: Ένα καινοτόμο app που μειώνει το food waste και εξοικονομεί χρήματα στις επιχειρήσεις
Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett