H SignalGeneriX στη μεγαλύτερη Έκθεση Αμυντικής τεχνολογίας στο Παρίσι

Η SignalGeneriX συμμετείχε με επιτυχία σαν εκθέτης στη διεθνή έκθεση Άμυνας και Ασφάλειας “EUROSATORY 2022”, η οποία πραγματοποιήθηκε στο Παρίσι μεταξύ 13-17 Ιουνίου 2022. Η έκθεση στην οποία συμμετείχαν 1800 εκθέτες από 62 χώρες, αποτελεί την κορυφαία στο είδος της στην Ευρώπη και μία από τις πιο σημαντικές στον κόσμο.

To περίπτερο της SignalGeneriX, επισκέφθηκε μεταξύ άλλων ο Γ.Δ. του Υπουργείου Άμυνας κ. Ανδρέας Λουκά, επικεφαλής της Κυπριακής αντιπροσωπείας, ο Αρχηγός της Εθνικής Φρουράς αντιστράτηγος Δημόκριτος Ζερβάκης, ο επικεφαλής της Ελληνικής στρατιωτικής αντιπροσωπείας Αντιστράτηγος Νικόλαος Φλάρης και πλήθος στελεχών στρατιωτικών αποστολών διεθνών αντιπροσωπειών.

Στο πλαίσιο της έκθεσης τα στελέχη της SignalGeneriX, παρουσίασαν στους επισκέπτες τα καινοτόμα αμυντικά προϊόντα της εταιρείας στον τομέα του ηλεκτρονικού πολέμου και τηλεπικοινωνιών, καθώς και τις δυνατότητες της εταιρείας για την έρευνα, ανάπτυξη και συμπαραγωγή Ευρωπαϊκών αμυντικών προϊόντων.

Ικανοποίηση εξέφρασε για τη συμμετοχή της SignalGeneriX στην έκθεση, ο Υπεύθυνος Νέων Προϊόντων της εταιρείας Δρ. Σταύρος Χατζηθεοφάνους. Πραγματοποιήθηκαν ανέφερε εξαιρετικής σημασίας συναντήσεις με μεγάλες διεθνείς εταιρείες και επιτεύχθηκαν προκαταρκτικές συμφωνίες, για εξαγωγές των προϊόντων της SignalGeneriX στην Ευρώπη, Ασία και Αφρική.

Δειτε Επισης

Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation
Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»