Πλούσια ατζέντα και πολλά «γκολ» στο 4ο Football Conference (video)

Πολύκαρπος Θωμά  23/06/2022 13:40
Πλούσια ατζέντα και πολλά «γκολ» στο 4ο Football Conference (video)

Πλούσια ατζέντα και πολλά «γκολ» στο 4ο Football Conference (video)

Πολύκαρπος Θωμά  23/06/2022 13:40

Οι τάσεις που αναδύθηκαν κατά τη διάρκεια της πανδημίας, αλλά και η επίδραση της τεχνολογίας στο χώρο του ποδοσφαίρου, απασχόλησαν το 4ο Football Conference, που πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη, 16 Ιουνίου στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Οι σύνεδροι είχαν την ευκαιρία να παρακολουθήσουν κορυφαίους ομιλητές από την Κύπρο και το εξωτερικό, να παρουσιάζουν τις τελευταίες εξελίξεις στο ποδοσφαιρικό επιχειρείν.

Η εκδήλωση άρχισε με σύντομο χαιρετισμό από τον Πρόεδρο της ΚΟΠ, Γιώργο Κούμα, ο οποίος εξήρε τη σημασία του συνεδρίου, χαρακτηρίζοντάς το σημαντικό θεσμό που αναδεικνύει τις τάσεις στο ποδόσφαιρο.

Εξάλλου, ο Πρόεδρος του Συμβουλίου του Πανεπιστημίου Λευκωσίας, Νίκος Καρτακούλλης, τόνισε ότι το ποδόσφαιρο είναι επιστήμη, υπογραμμίζοντας τις προσπάθειες που γίνονται από το Πανεπιστήμιο, σε συνεργασία με την IMH, για αναβάθμιση της διοίκησης και γενικότερα για ανάπτυξη του αθλήματος.

Την ίδια ώρα, το προφίλ των φιλάθλων και τη σχέση τους με τις ομάδες, ανέλυσε η Managing Director της IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας, Χριστίνα Κοκκάλου, παρουσιάζοντας τα αποτελέσματα έρευνας.

Παράλληλα, εμπορικοί διευθυντές και στελέχη στον τομέα του αθλητικού μάρκετινγκ, μεταξύ των οποίων η Ιδρύτρια και CEO της WOW Sports, Εύα Πούρκου, συζήτησαν σε πάνελ τρόπους με τους οποίους οι ομάδες μπορούν να αναπτύξουν τα εμπορικά τους έσοδα. Το πάνελ συντόνιζε ο Διευθυντής του Τμήματος Πληροφορικής και Τεχνολογίας της Hellenic Technical Enterprises, Δημήτρης Νικολάου.

Κύριος χορηγός του συνεδρίου ήταν το Πανεπιστήμιο Λευκωσίας.

Χορηγοί: WOW Sports, Παγωτά Παπαφιλίππου, IMR/Πανεπιστήμιο Λευκωσίας και Hellenic Technical Enterprises

Υποστηρικτής: Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ)

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας