Οι νέες τεχνολογίες και τάσεις στον τομέα της αισθητικής

Αντριάνα Βαρνακίδου  26/05/2022 15:38
Οι νέες τεχνολογίες και τάσεις στον τομέα της αισθητικής

Οι νέες τεχνολογίες και τάσεις στον τομέα της αισθητικής

Αντριάνα Βαρνακίδου  26/05/2022 15:38

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας, το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia. Στελέχη της αισθητικής και της κοσμητολογίας γενικότερα, ενημερώθηκαν και επιμορφώθηκαν από τους κορυφαίους του χώρου σχετικά με τις νέες τεχνολογίες και τάσεις του κλάδου.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η Ειρήνη Λοϊζίδου Νικολαΐδου, Επίτροπος Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα, η οποία μίλησε στο κοινό για τα προσωπικά δεδομένα στον χώρο της αισθητικής. 

Η Ασφάλεια και Υγεία στο Χώρο Εργασίας του Αισθητικού ήταν το θέμα που βρέθηκε στο επίκεντρο του συνεδρίου, με τον Διευθυντή, Παροχέα, στις Εξωτερικές Υπηρεσίες Προστασίας και Πρόληψης (ΕΞΥΠΠ), Μάριο Χαραλάμπους να προβαίνει στη δική του παρουσίαση. 

Σπουδαίοι επαγγελματίες υγείας παρέστησαν στην εκδήλωση, παρουσιάζοντας στο κοινό θέματα όπως αισθητικές περιποιήσεις σε γυναίκες με καρκίνο μαστού, μύθοι και τις αλήθειες γύρω από τα αντηλιακά προϊόντα και τις τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Μεσοθεραπεία.

Εξίσου ενδιαφέροντα θέματα αναδείχθηκαν και την Κυριακή 15 Μαΐου με τον Μάριο Στυλιανού, Χημικό, Επίκουρο Καθηγητής και Συντονιστή Προγράμματος Σπουδών Αισθητικής του Intercollege να αναλύει τις σύγχρονες μεθοδολογίες στη σύνθεση καλλυντικών, καλύπτοντας ένα ευρύ φάσμα της κοσμητολογίας.

Το συνέδριο ολοκληρώθηκε με θέμα το Μάρκετινγκ σε Υπηρεσίες Αισθητικής που παρουσιάστηκε από τον Άγγελο Ιακωβίδη, Επικοινωνιολόγο, Επικεφαλής Τμήματος Marketing και Επικοινωνίας του Intercollege και Μονάδας Κατάρτισης και Ανάπτυξης, Πανεπιστήμιου Λευκωσίας.

Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου και συντόνισε η IMH. Χορηγοί ήταν το Intercollege, η S.K.C. Audit Services Ltd και το The Limassol College.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας