IN Business: Αφιέρωμα ESG-H Bιώσιμη Ανάπτυξη σε νέο ορίζοντα

ESG: 3 γράμματα που ξαφνικά τα βλέπουμε παντού και ήρθαν για να αλλάξουν τα πάντα, για τον τρόπο που λειτουργούν οι επιχειρήσεις και οι αγορές.

Τα Περιβαλλοντικά (Environmental), Κοινωνικά (Social) και τα Εταιρικής Διακυβέρνησης (Governance) κριτήρια τα οποία επιμετρούν τις ηθικές και περιβαλλοντικές ευαισθησίες μιας επιχείρησης. Πίσω από τα τρία αυτά γράμματα κρύβεται ένας ολόκληρος, δαιδαλώδης και σύνθετος κόσμος κανόνων, αξιολογήσεων, προτύπων, συμβούλων, επενδυτών, τραπεζών που καθορίζει με μετρήσιμο τρόπο τις επιδόσεις βιωσιμότητας, τη χρηματοδότηση και τη συνέχεια των επιχειρήσεων. Τα κριτήρια ESG ήρθαν για να μείνουν και φέρνουν μια επανάσταση στον τρόπο που αντιλαμβανόμαστε τις επιχειρήσεις.

Η Βιώσιμη Ανάπτυξη αποτελεί κλειδί για το σύγχρονο επιχειρείν, ενώ παράλληλα συνιστά και μεγάλη πρόκληση. Στην ουσία, όμως, βιώσιμη ανάπτυξη αποτελεί μια ολοκληρωμένη επιχειρηματική προσέγγιση που στοχεύει στη δημιουργία αξίας για όλα τα ενδιαφερόμενα μέρη, μετόχους, εργαζόμενους, πελάτες, προμηθευτές, τοπική κοινωνία, κράτος - αρχές και λοιπά, με ταυτόχρονη δημιουργία καινοτόμου ανταγωνιστικού πλεονεκτήματος.

To τεύχος Ιουλίου του IN Business θα είναι αφιερωμένο στο Environmental Social Governance και το στοίχημα που θέτει για την πολιτεία και τις επιχειρήσεις της Κύπρου.

Στο πλαίσιο του μεγάλου αυτού αφιερώματος/editorial, θα πραγματοποιηθεί ειδικό, διαφημιστικό αφιέρωμα με συμμετοχή εταιρειών που επιθυμούν να προβάλουν τις δικές τους πρακτικές και στρατηγική ESG.

Στόχος του αφιερώματος είναι να παρουσιάσει στελέχη και επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται και εξειδικεύονται στο χώρο του coaching και τις υπηρεσίες τους.

Για οποιεσδήποτε πληροφορίες ή διευκρινίσεις χρειαστείτε μην διστάσετε να επικοινωνήσετε με τη Μαρίνα Νικολαϊδου στο τηλέφωνο 22505614 και στην ηλεκτρονική διεύθυνση marina.nicolaidou@imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Πάνω από τον μέσο όρο της Ε.Ε. η απασχόληση στην Κύπρο-Τρίτη σε υπερειδίκευση εργαζομένων
Σε αυξητική τάση η αδήλωτη και παράνομη εργασία-Η έκκληση Παναγιώτου στους εργοδότες και τα νέα μέτρα
Ανάγκη για τον τουριστικό τομέα-«Δεν μπορούμε χωρίς ξένα εργατικά χέρια και αυτό αποδεικνύεται από τους αριθμούς»
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Μάριος Ταννούσης: Η Κύπρος επενδυτικός προορισμός και πόλος σταθερότητας στην περιοχή