Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Σπουδαία τα οφέλη της κοινωνίας από την υιοθέτηση CSR στο ποδόσφαιρο

Ο αθλητισμός ενθαρρύνει τη συμμετοχή, την ομαδική εργασία, την πειθαρχία και την αποδοχή των κανόνων, την ανεκτικότητα, την ένταξη και την ισότητα των φύλων. Για τους νέους και τις νέες ο αθλητισμός, μπορεί να τονώσει την αυτοεκτίμηση και να βοηθήσει στη δημιουργία ισχυρών κοινωνικών δεσμών.

Για τις κοινότητες, ο αθλητισμός έχει την ικανότητα να ενώνει ανθρώπους κάθε προέλευσης σε ένα κοινό συμφέρον και ενθαρρύνει την αίσθηση του ανήκειν. Αυτή η εστίαση δεν αφορά μόνο την ενασχόληση με το άθλημα - ή ακόμα και το αποτέλεσμα - αλλά επεκτείνεται στη δέσμευση και υποστήριξη των ευρύτερων δραστηριοτήτων που προωθεί το άθλημα.

Το ίδιο ισχύει και στο ποδόσφαιρο. Εδώ όπου ο αθλητισμός παύει να είναι απλώς μια πηγή άσκησης ή ψυχαγωγίας και γίνεται ένα ισχυρό εργαλείο για την ευαισθητοποίηση των φίλαθλων για σημαντικά κοινωνικά ζητήματα.

Eίναι φορές, όμως, που η ποδοσφαιρική διακυβέρνηση εκτελείται από πάνω προς τα κάτω, γεγονός, που σημαίνει ότι ο δρόμος για να πειστεί η διοίκηση των πρωταθλημάτων να υιοθετηθούν σχετικές ενέργειες είναι ατελείωτος. Η πορεία μέχρι να φτάσουν τα μηνύματα, ότι δηλαδή η οικοδόμησης μιας κοινότητας και η κοινωνική ευθύνη είναι σπουδαία εργαλεία και πως περισσότερη και ισχυρότερη προστιθέμενη αξία από τους περιστασιακούς φιλανθρωπικούς σκοπούς είναι μακρά.

Ο Bálint Máté, PMP, Επικεφαλής του Διεθνούς Τμήματος της Ferencvárosi TC κάνει την εμφάνισή του στο 4ο Football Conference για να εξηγήσει τους λόγους για τους οποίους το CSR αποτελεί ένα εξαιρετικό εργαλείο για μεγαλύτερη αλληλεπίδραση ομάδας και οπαδών καθώς και για την αύξηση του ενδιαφέροντος των φιλάθλων.

Το «Football Conference» επανέρχεται στις 16 Ιουνίου 2022 για να επιμορφώσει, να δώσει ιδέες και να προβληματίσει όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το κυπριακό ποδόσφαιρο, είτε είναι διοικητικοί παράγοντες, εξειδικευμένο προσωπικό, στελέχη του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Κορυφαίοι ομιλητές θα αναλύσουν το ποδοσφαιρικό επιχειρείν όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία και με την τεχνολογία να αλλάζει δραματικά τους όρους το παιχνιδιού.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται και φιλοξενεί όλους τους stakeholders του κυπριακού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων ποδοσφαιρικών ομάδων όλων των κατηγοριών, μόνιμο προσωπικό και Διεύθυνση ποδοσφαιρικών ομάδων (Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Μάρκετινγκ, εμπορικός Διευθυντής κτλ.) και αθλητικούς και ποδοσφαιρικούς φορείς όπως ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ, αγροτικές ομοσπονδίες, ακαδημίες ποδοσφαίρου κτλ. Ενδιαφέρει επίσης συνδέσμους ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, παρατηρητών ποδοσφαίρου, Αθλητικογράφους/ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Εταιρείες μάρκετινγκ, διαφήμισης & επικοινωνίας, Εμπορικούς Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ και στελέχη μάρκετινγκ από εταιρείες – χορηγούς του ποδοσφαίρου.

 

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε εδώ

Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, μπορείτε να πατήσετε εδώ

 

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτής: ΙΜΗ

Με τη στήριξη: Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ)

Κύριος Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): IMR/Πανεπιστήμιο ΛευκωσίαςΤΜ, Παγωτά Papafilipou, WOW SPORTS

Χορηγοί Επικοινωνίας: Super Sport FM, περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου
Η Freedom24 Super Grand Χορηγός για τον πρώτο Ολυμπιονίκη της Κύπρου Παύλο Κοντίδη
Η Πετρολίνα σύμμαχος ζωής του Συνδέσμου «Ένα Όνειρο Μια Ευχή»