Πιστοποίηση της HADJIYIANNIS GROUP από το Great Place to Work®

Η οικογένεια του Great Place to Work®, συνεχίζει να μεγαλώνει στην Κύπρο με την επιτυχή πιστοποίηση της HADJIYIANNIS GROUP.

Σε σχετική ανακοίνωση ο Κυριάκος Ιακωβίδης, Γενικός Διευθυντής του Great Place to Work® δήλωσε,

«Η HADJIYIANNIS GROUP επέλεξε να υιοθετήσει τη διαδικασία αξιολόγησης του εργασιακό της περιβάλλοντος, διότι πρώτιστα ήθελε να διερευνήσει σε πιο βαθμό οι στρατηγικές της που αφορούν τους ανθρώπους του οργανισμού, είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Η έρευνα Trust Index© που χρησιμοποιούμε, επιβεβαίωσε ότι οι στρατηγικές αυτές έχουν δημιουργήσει μια εξαιρετικά θετική, εργασιακή κουλτούρα. Συγχαίρουμε όλη την ομάδα της εταιρείας για την επιτυχία της. Δεν παραβλέπουμε επίσης το γεγονός ότι η αξιοποίηση της πιστοποίησης θα ενισχύσει την εικόνα της εταιρείας σαν Εργοδότης Προτίμησης και τη δυνατότητα της να προσελκύει το κατάλληλο προσωπικό.» 

Εκ μέρους του Ομίλου HADJIYIANNIS, ο Γενικός Διευθυντής κος Απόστολος Χατζηγιάννης, ανέφερε χαρακτηριστικά, «Είμαι πραγματικά περήφανος και ενθουσιασμένος που ανακοινώνω ότι ο Όμιλος Χατζηγιάννη μόλις πιστοποιήθηκε ως Great Place to Work®.

Αυτό που είναι ακόμα πιο ευχάριστο είναι ότι ο οργανισμός μας κατάφερε να αναδειχθεί  με πολύ υψηλό σκορ από τον πρώτο χρόνο υποβολής της υποψηφιότητάς του. Αυτή είναι μια πραγματική απόδειξη της πολύ σκληρής δουλειάς των συναδέλφων μας καθώς και της έμφασης, της σημασίας και της αφοσίωσης που δίνουμε στην ευημερία καθώς και στην επαγγελματική ανάπτυξη και εξέλιξη των ανθρώπων μας.

Η βασική φιλοσοφία και τα συστήματά μας είναι χτισμένα γύρω από το TROPOS®, το μοναδικό αποτύπωμα της κουλτούρας μας που στηρίζεται στο τρίπτυχο Ευτυχίας-Αριστείας-Ευημερίας, όντας οι 3 βασικές αξίες που βρίσκονται στον πυρήνα όλων των συστημάτων, διαδικασιών και πολιτικών μας.

Θα ήθελα λοιπόν να εκφράσω τις ειλικρινείς ευχαριστίες και την ευγνωμοσύνη μου σε όλο το προσωπικό, που είναι η ψυχή της εταιρείας μας.»

Η Εταιρεία Hadjiyiannis από το 1967 δραστηριοποιείται στον τομέα των εισαγωγών και διανομής, μίας πλούσιας γκάμας δομικών προϊόντων και χρωμάτων, σε πάνω από 300 καταστήματα στην Κύπρο, ενώ η θυγατρική της TeamFreight, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις Logistics, Freight Forwarding and Transportation στην τοπική αγορά, ως πάροχος ουδέτερων υπηρεσιών.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation