Στην παρουσία του ΥΠΟΙΚ η Ετήσια Γενική Συνέλευση CIFA

InBusinessNews  23/05/2022 08:59
Στην παρουσία του ΥΠΟΙΚ η Ετήσια Γενική Συνέλευση CIFA

Στην παρουσία του ΥΠΟΙΚ η Ετήσια Γενική Συνέλευση CIFA

InBusinessNews  23/05/2022 08:59

Σημαντικές συζητήσεις γύρω από τις επιχειρήσεις και τους παρόχους υπηρεσιών σε οργανισμούς Συλλογικών Επενδύσεων περιλαμβάνει η Ετήσια Γενική Συνέλευση του CIFA που θα πραγματοποιηθεί στις 26 Μαΐου 2022 στο Δημοτικό Θέατρο Λευκωσίας.

 Η Γενική Συνέλευση λαμβάνει χώρα σε μια κομβική χρονική στιγμή, καθώς διεθνείς εξελίξεις όπως η υγειονομική κρίση,  ο πόλεμος στην Ουκρανία και οι πληθωριστικές πιέσεις που ακολούθησαν, συνέβαλαν δραματικά στο να αλλάξουν τόσο οι προτεραιότητες όσο και ανάγκες των επιχειρήσεων και των ξένων κεφαλαίων.

Παρουσία ΥΠΟΙΚ

Με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται, συνεπώς, η ομιλία του Υπουργού Οικονομικών, Κωνσταντίνου Πετρίδη ο οποίος θα τιμήσει με την παρουσία του το γεγονός. Χαιρετισμό θα απευθύνει επίσης ο Πρόεδρος του CIFA, Ανδρέας Γιασεμίδης. Ομιλία θα παραθέσει επίσης ο αντιπρόεδρος της Επιτροπής Κεφαλαιαγοράς Γιώργος Καρατζιάς και ο αντιπρόεδρος του Invest Cyprus, Σπύρος Βασιλείου. Σημαντικά συμπεράσματα αναμένεται να προκύψουν κατά τη συζήτηση που θα γίνει λίγο μετά επί σκηνής, ανάμεσα στον κ. Γιασεμίδη και τον CEO της MUFG Investor Services, Τζον Σεργίδη.

Τεράστια συμβολή

Εδώ και σχεδόν μία δεκαετία ο Κυπριακός Σύνδεσμος Επενδυτικών Ταμείων (CIFA) είναι σημείο αναφοράς για επαγγελματίες και νομικά πρόσωπα που προσφέρουν υπηρεσίες ή δραστηριοποιούνται στον κλάδο των Επενδυτικών Κεφαλαίων της Κύπρου.

Η ιστορία του περιλαμβάνει ήδη αρκετές σελίδες επιτυχίας. Από το 2013 που ιδρύθηκε, προωθεί  ουσιαστικά τον κλάδο των επενδυτικών κεφαλαίων της Κύπρου τόσο σε τοπικό όσο και σε διεθνές επίπεδο. Ο Σύνδεσμος συμβάλλει καταλυτικά εκπροσωπώντας τον κλάδο σε οικονομικές αποστολές που οργανώνονται από την κυβέρνηση και τον Invest Cyprus ή/και th ρυθμιστική αρχή, με τη φιλοξενία συνεδρίων, εκδηλώσεων και σεμιναρίων και με τακτική επαφή με τα Μ.Μ.Ε. Ο CIFA έχει να δείξει πολλά σε ό,τι αφορά την προώθηση της βιομηχανίας μέσω συνεργασιών και συμμετοχών του σε τοπικά και διεθνή γεγονότα.

Πληροφορίες

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας