Στη διαχείριση της IMH o SUPER FM

InBusinessNews  23/05/2022 06:30
Στη διαχείριση της IMH o SUPER FM

Στη διαχείριση της IMH o SUPER FM

InBusinessNews  23/05/2022 06:30

H IMH ανακοινώνει ότι έχει έρθει σε συμφωνία εμπορικής διαχείρισης της εταιρείας SUPER MERCURY RADIO LIMITED, ιδιοκτήτριας του μουσικού ραδιοφώνου SUPER FM.

Η συμφωνία έχει άμεση ισχύ και ο μουσικός σταθμός έρχεται στη διαχείριση της ΙΜΗ.

Ο SUPER FM είναι το ηγετικό ραδιοφωνικό brand που καθιερώθηκε στη συνείδηση του κόσμου ως ο Πρώτος Μουσικός Σταθμός της Κύπρου και που συνεχίζει να γράφει τη δική του ιστορία!

Μια ιστορία με 24 χρόνια πρωτιές, που δεν αφορούν μόνο στις ακροαματικότητες, όπου σταθερά βρίσκεται στις πρώτες θέσεις, αλλά και σε πρωτιές που αφορούσαν καινοτόμες ιδέες, κορυφαίες μουσικές διοργανώσεις, σημαντικές κοινωνικές πρωτοβουλίες και άλλες πρωταγωνιστικές δράσεις στα μουσικά και καλλιτεχνικά δρώμενα της Κύπρου, για τις οποίες οι άνθρωποι του σταθμού δικαιούνται να νιώθουν υπερήφανοι.

Η IMH με την εξαγορά της αυτή επιθυμεί να διασφαλίσει τη συνέχεια της εξαιρετικά επιτυχημένης πορείας του SUPER FM με νέες πρωτιές και περισσότερα επιτεύγματα.

Διαβάστε εδώ: Εμπορικός Διευθυντής στον Super FM ο Λούης Πολυκάρπου

H IMH είναι ο μεγαλύτερος οργανισμός μεταφοράς γνώσης και πληροφόρησης στα στελέχη της κυπριακής αγοράς. Οι υπηρεσίες της περιλαμβάνουν διοργάνωση συνεδρίων, σεμιναρίων, ημερίδων και εμπορικών εκθέσεων, ειδικευμένα business media, καθώς και συμβουλευτικές υπηρεσίες ανθρώπινου κεφαλαίου.

Κάθε χρόνο η ΙΜΗ διοργανώνει περισσότερα από 200 συνέδρια σε όλους τους τομείς της αγοράς, εμπορικές εκθέσεις, εκπαιδευτικά σεμινάρια και ημερίδες, καθώς και πέντε διαδικασίες επιχειρηματικών βραβεύσεων.

Η IMH εκδίδει τα μόνα business περιοδικά στην Κύπρο. Πρόκειται για τo μηνιαίο IN Business και το αγγλόφωνο GOLD, τα οποία διαβάζονται από δεκάδες χιλιάδες στελέχη, μάνατζερ και επιχειρηματίες-Κύπριους και ξένους. Διαχειρίζεται, επίσης, το IN Business Portal (www.inbusinessnews.com), το GOLD Portal (www.goldnews.com.cy) και τον REPORTER (www.reporter.com.cy).

Η ΙΜΗ αποστέλλει, ακόμα, καθημερινώς το IN Business Daily Newsletter, το GOLD News Daily Newsletter και το REPORTER Newsletter. Το τμήμα προσφορών της ΙΜΗ λαμβάνει μέρος σε διαδικασίες προσφορών του δημόσιου τομέα, της Ευρωπαϊκής Ένωσης και άλλων διεθνών οργανισμών.

Η IMH, μέσω των δραστηριοτήτων της, δίνει την ευκαιρία στις επιχειρήσεις να αναπτυχθούν, να κάνουν networking, να βρουν καινούριους πελάτες και συνεργάτες, να απευθυνθούν σε νέα ακροατήρια και να ανακαλύψουν ευκαιρίες ανάπτυξης.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας