Παν. Νεάπολις Πάφος: Οι κυπριακές επιχειρήσεις που ξεχώρισαν

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η τελετή βράβευσης πέντε εταιρειών που συνέβαλαν καταλυτικά στη διασύνδεση του Πανεπιστήμιου Νεάπολις Πάφος με την αγορά εργασίας και τον επιχειρηματικό κόσμο.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, που διοργανώθηκε από το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου, στις 18 Μαΐου, τιμήθηκαν οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν για τη συμβολή τους στο Έργο «Γραφεία Διασύνδεσης Πανεπιστημίων με την Αγορά Εργασίας», αλλά και για τη συνολική τους συνεργασία με το ακαδημαϊκό ίδρυμα. Προηγήθηκαν χαιρετισμοί από τον Πρύτανη του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος, Καθ. Παντελή Σκλιά, τον κ. Γιώργο Μάγο, Διαχειριστή του Έργου, εκ μέρους του Πανεπιστήμιο Κύπρου  και την κα Γεωργία Χρίστου, Επικεφαλής της Μονάδας Διασφάλισης Ποιότητας, Συντονίστρια Erasmus, και Αναπληρώτρια Εκπρόσωπο του Πανεπιστημίου Νεάπολις στο Έργο.

Κατά τη διάρκεια του χαιρετισμού του, ο Πρύτανης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος εξέφρασε την επιθυμία και τη στήριξή του, όπως το Έργο ενταχθεί για χρηματοδότηση από την Ευρωπαϊκή Επιτροπή και στην τρέχουσα προγραμματική περίοδο, προς όφελος -φοιτητών, φοιτητριών, οργανισμών κι επιχειρήσεων καθώς και της διάκρισης της αριστείας στην ευρύτερη φοιτητική κοινότητα.

Βραβευμένες Επιχειρήσεις

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης βραβεύθηκαν οι επιχειρήσεις που ξεχώρισαν. Μεταξύ αυτών η ΑRΜΟΝΙΑ ESTATES LTD, της οποίας το βραβείο παρέλαβε η Διευθύντρια Προσωπικού, κα Στέλλα Δελίτσικου. Το βραβείο εκ μέρους της INTERSPORT ATHLETICS CYPRUS LTD παρέλαβε ο κ. Αλέξανδρος Βουκάτος, Υπεύθυνος Καταστημάτων Κύπρου, ενώ εκ μέρους της AGP AUDIT & CONSULTING SERVICE LTD το βραβείο παρέλαβε ο συνιδρυτής της, κ. Πανίκος Ομήρου. Το βραβείο της TRANSΑLIS LTD παρέλαβε ο κ. Χρήστος Ζίβλας, Infrastructure Manager ενώ εκ μέρους της STATARE BRANDS LTD το βραβείο παρέλαβε ο Director, κ. Γιώργος Μαυρίκιος, ευχαριστώντας με τη σειρά του το Πανεπιστήμιο για η συνεργασία.

Διασύνδεση Πανεπιστημίου με το επιχειρείν

Εδώ και οκτώ χρόνια, το Γραφείο Διασύνδεσης του Πανεπιστημίου Νεάπολις Πάφος προσφέρει τις υπηρεσίες του με σκοπό τη διασύνδεση των φοιτητών και των ακαδημαϊκών του Πανεπιστημίου με τον επιχειρηματικό κόσμο της Πάφου αλλά και της Κύπρου, γενικότερα. Μέσω της λειτουργίας του, το Πανεπιστήμιο πέτυχε την εντατικοποίηση της επικοινωνίας με τον επιχειρηματικό κόσμο, λαμβάνοντας ανατροφοδότηση για τα προσφερόμενα προγράμματα σπουδών του, ενώ παράλληλα προσφέρει στους φοιτητές του και τις φοιτήτριές του την πρώτη επαφή με την αγορά εργασίας, μέσω των τοποθετήσεων σε θέσεις συναφείς με το αντικείμενο σπουδών τους, σε επιχειρήσεις και φορείς του ιδιωτικού, δημοσίου και ημικρατικού τομέα.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands