Παρουσίαση Ειδικής Έκδοσης MARKETING ROI

Ζούμε σε έναν κόσμο που κινείται στους ρυθμούς των social media. Διαδικτυακή επισκεψιμότητα, likes στο Instagram, shares και ένδοξες LinkedIn αναρτήσεις…Κι όμως η επιτυχία μέσα από την αξιοποίηση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης δεν είναι δεδομένη. To να εστιάσει ένας οργανισμός σε επιφανειακά στατιστικά και τάσεις της εποχής χωρίς να λαμβάνετε υπόψη μια ολιστική άποψη για το σύνολο των ενεργειών είναι αυτό που στην ουσία διαφοροποιεί τις εκστρατείες που «δούλεψαν χωρίς μεγάλη επιτυχία»» από το «απέδωσαν και έφεραν κέρδη». Το ολοκληρωμένο μάρκετινγκ συνδυάζει ψυχολογία, επιστήμη δεδομένων, τεχνολογία και πωλήσεις.

Μια αποκλειστική παρουσίαση της ειδικής έκδοσης MARKETING ROI με Special Guest τον Jon Burkhart, Award-winning International Keynote Speaker, Marketing Guy, TBC Global που διοργανώνουν το περιοδικό INBusiness και η ORB Communications έρχεται να «ταράξει τα νερά» και να ενημερώσει για τις κατάλληλες λύσεις, την Πέμπτη 2 Ιουνίου στο CiC Mercedes-Benz Showroom. Ο Burkhart θα παρουσιάσει το θέμα “Effective Communication: Measuring the Return of Investment in our Marketing, Advertising and Communications Budget” σε μια ομιλία που δεν πρέπει να χάσει κανείς.

Ο διεθνώς βραβευμένος κεντρικός ομιλητής και υπεύθυνος στρατηγικής περιεχομένου έχει συγγράψει το «Newsjacking: The Urgent Genius of Real-time Advertising».  Έχει επίσης συνεργαστεί με κορυφαίες επωνυμίες ως ειδικός στο influence marketing μέσω της TBC Global, της εταιρείας συμβούλων μάρκετινγκ, με έμφαση στα αθλητικά και ταξιδιωτικά brand. Αυτές οι επωνυμίες κατάφεραν να ανακαλύψουν (και να εμπλουτίσουν) την καμπάνια τους και το story πίσω από το brand τους χάρη στα κορυφαία εργαστήρια του Burkhart που μεταξύ άλλων περιλαμβάνουν διαδραστικά παιχνίδια.

Για περισσότερες πληροφορίες κάντε κλικ εδώ.

Δειτε Επισης

Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό Προγραμματισμού Κολλεγίων ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα
Ρεκόρ συμμετοχών στον «Γύρο της Πάφου 2024»
ΤΕΠΑΚ: Τον Στρατηγικό Προγραμματισμό Ανάπτυξης παρουσίασε ο Πρύτανης-Οι έξι πυλώνες
Η Ελληνική Τράπεζα μαζί με το Priceless Planet Coalition της Mastercard® γιόρτασαν την Παγκόσμια Ημέρα Γης
Νέα διάλεξη της διαδικτυακής δράσης «Μίλα μου Ιστορικά» του Πολιτιστικού Ιδρύματος Τραπέζης Κύπρου
Ολοκληρώθηκε το «Meet & Greet» μέσω του McDonald’sApp-Οι νικητές γνώρισαν τον Χρήστο Μάστορα
Τρεις εταιρείες στον Εναέριο Λεμεσού διοργανώνουν αιμοδοσία «Ανοιχτή σε Όλους»
«Makers Fair 2024»: Ανοικτό κάλεσμα σε δημιουργούς να συμμετάσχουν