H κοσμητολογία και αισθητική έχουν τα trend τους

Ο Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου διοργανώνει το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας 2022, το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Μαΐου 2022, στις 09:30, στο ξενοδοχείο Hilton Nicosia.

Το 2022 βρήκε την ανθρωπότητα να εξέρχεται από την πανδημία που ανάγκασε πολλούς να περιοριστούν. Γεγονός που είχε επιρροή στη λειτουργία των ινστιτούτων αισθητικής και κοσμηματολογίας. Πλέον, κάπου στα μέσα της χρονιάς, οι άνθρωποι φαίνεται πώς βλέπουν με αισιοδοξία το μέλλον και να βάζουν τον εαυτό τους, την υγεία και την ευεξία τους σε προτεραιότητα. Άλλωστε το καλοκαίρι πλησιάζει και οι περισσότεροι επιθυμούν να έχουν αψεγάδιαστο σώμα και να ακολουθήσουν τις τάσεις της μόδας και της αισθητικής.

Η νέα τάξη πραγμάτων προϋποθέτει από τα στελέχη της αισθητικής και της κοσμητολογίας να γνωρίζουν καλά τα «θέλω» των πελατών τους ώστε να διατηρήσουν τα ανταγωνιστικά τους πλεονεκτήματα. Το 3ο Επιστημονικό Συνέδριο Αισθητικής και Κοσμητολογίας 2022 έρχεται να δώσει απαντήσεις στα καίρια ερωτήματα των επαγγελματιών του χώρου.

Το συνέδριο απευθύνεται προς τα μέλη του Συλλόγου Αισθητικών Κύπρου, τα οποία θα μοριοδοτηθούν σύμφωνα με τον Περί Εγγραφής Αισθητικών Νόμο, και έχει ως στόχο την ενημέρωση και επιμόρφωση των μελών για τις νέες τεχνολογίες.

Oι ειδικοί επί σκηνής

Με την παρουσία τους θα τιμήσουν ειδικοί που θα αναλύσουν ζητήματα όπως είναι  τα προσωπικά δεδομένα στο χώρο της αισθητικής. Σημαντική θεωρείται και η συζήτηση για τις Δραστηριότητες της Ευρωπαϊκής Τυποποίησης στον τομέα  των υπηρεσιών αισθητικής και τη συμβολή της Κύπρου. Οι σύνεδροι θα ενημερωθούν επίσης για το Ευρωπαϊκό Πρότυπο CYS EN 17226:2019.

Η Ασφάλεια και Υγεία στο Χώρο Εργασίας του Αισθητικού είναι ύψιστης σημασίας κάτι που ανέδειξε έντονα η πανδημία και τα μέτρα που πάρθηκαν. Το θέμα θα βρεθεί στο επίκεντρο του συνεδρίου. Βέβαια, οι επιπτώσεις της πανδημίας δεν έχουν να κάνουν μόνο με έκτακτα μέτρα, αλλά και με μία αλλαγή σε μακροπρόθεσμο για τον τομέα επίπεδο θέμα που θα παρουσιαστεί σε συνάρτηση με σχετική έρευνα που διεξήχθη.

Γιατροί και ακαδημαϊκοί μεταφέρουν τις γνώσεις τους

Σπουδαίοι επαγγελματίες υγείας θα παραστούν, επίσης, στην εκδήλωση για να μιλήσουν για τις αισθητικές περιποιήσεις σε γυναίκες με καρκίνο μαστού. Τα αντηλιακά προϊόντα, οι τελευταίες εξελίξεις γύρω από τη Μεσοθεραπεία στην Αισθητική και απολέπιση δέρματος είναι μέσα στα θέματα προς ανάλυση.

Εξίσου ενδιαφέροντα είναι τα θέματα που θα καλύψει το Συνέδριο και την Κυριακή 15 Μαΐου. Μεταξύ άλλων τα παλμικά Laser στην αποτρίχωση, η παχυσαρκία και αντιμετώπιση τοπικού πάχους με κρυολιπόλιση, η παράδοξη υπερπλασία του λιπώδους ιστού μετά από Κρυολιπόλυση και το Massage Hellenique - Méthode International, Αναίμακτο Lifting προσώπου  (Non-surgical Facial Lifting). Ομιλία θα γίνει και σχετικά με τα  Διατροφικά Μοντέλα

και τις «Σύγχρονες Τεχνολογίες στην Αισθητική, τα Καλλυντικά Προϊόντα και το Μάρκετινγκ σε Υπηρεσίες Αισθητικής-σημαντικό κλειδί επιτυχίας.

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφή, κάντε κλικ εδώ.

Οργανωτής: Σύλλογος Αισθητικών Κύπρου

Χρυσός Χορηγός: Intercollege

Χορηγοί: S.K.C. Audit Services Ltd, The Limassol College

Συντονιστής: IMH

Χορηγοί Επικοινωνίας: Περιοδικό IN Business, Πορταλ REPORTER

Δειτε Επισης

Και εγένετω Σύνδεσμος Κανονιστικής Συμμόρφωσης Κύπρου(CCA)-Ποια η αποστολή του
Σημαντικές πρωτοβουλίες ΕΚΚ για ενίσχυση του χρηματοοικονομικού αλφαβητισμού των νέων
Century Travel Group και Goget Retail Microfinance σε μια συνεργασία προς όφελος του Κύπριου ταξιδιώτη
Διοικητικό πρόστιμο συνολικού ύψους €360,000 στην ΚΕΠΕΥ MCA Intelifunds από την Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς
Ενισχύει τη συνεργασία του με το Υφυπουργείο Κοινωνικής Πρόνοιας το ΚΕΒΕ
Επιτυχής επαναπιστοποίηση Διεθνών Προτύπων της Kition Ocean Port
Το «Ποδηλατώ για ένα ευρώ με τη Μαρίνα Θεοδώρου 2024» συμπλήρωσε 600 χλμ προσφοράς
Ξεπέρασε κάθε προσδοκία ο ΟΠΑΠ Μαραθώνιος Λεμεσού με χρυσό χορηγό τα Holland & Barrett
25 χρόνια για το Ογκολογικό Κέντρο Τράπεζας Κύπρου-Τι έλεγε κατά τα εγκαίνια ο Μιχαλάκης Α. Τριανταφυλλίδης
H γαλλική AXERIA εισέρχεται στην κυπριακή ασφαλιστική αγορά