Επενδύοντας στη στρογγυλή θεά

Η πανδημία άσκησε τεράστια πίεση στον αθλητισμό. Μεγάλες διοργανώσεις και εκδηλώσεις πραγματοποιήθηκαν χωρίς οπαδούς και οι προϋπολογισμοί για χορηγίες έχουν δέχτηκαν αρκετή μείωση. Ως μία από τις σημαντικότερες πηγές εισοδήματος για τους αθλητικούς οργανισμούς, τέτοιες περικοπές θα μπορούσαν να έχουν σοβαρές συνέπειες για τον κλάδο. Οι οπαδοί (και οι αθλητές) μπορεί κάλλιστα να ανησυχούν για τη ζημιά που θα μπορούσε να προκαλέσει στο μέλλον των αγαπημένων ομάδων τους και της πορείας τους προς τα τρόπαια και τις νίκες.

Αλλά το παιχνίδι δεν έχει τελειώσει. Στην πραγματικότητα, επιχειρηματίες και μεγάλες εταιρείες επιλέγουν να επενδύσουν στις ποδοσφαιρικές ομάδες. Πέραν της αυτονόητης αναγνωρισιμότητας ανάμεσα στο φίλαθλο κοινό, έχουν να κερδίσουν πολλά περισσότερα εφαρμόζοντας την συγκεκριμένη μορφή μάρκετινγκ.

Τα τελευταία χρόνια υπήρξαν αρκετές περιπτώσεις ατόμων που επένδυσαν και στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Ποιο το όραμα τους; Τι περιμένουν από τις συγκεκριμένες επενδύσεις; Τελικά μπορεί ένα επενδυτής να έχει οικονομικό κέρδος από το ποδόσφαιρο;

Το «Football Conference» επανέρχεται στις 16 Ιουνίου 2022, στο ξενοδοχείο Hilton, για να επιμορφώσει, να δώσει ιδέες και να προβληματίσει όσους ασχολούνται επαγγελματικά με το κυπριακό ποδόσφαιρο, είτε είναι διοικητικοί παράγοντες, εξειδικευμένο προσωπικό, στελέχη του μάρκετινγκ και της επικοινωνίας. Κορυφαίοι ομιλητές από όλο τον κόσμο και την Κύπρο θα αναλύσουν το ποδοσφαιρικό επιχειρείν όπως διαμορφώνεται μετά την πανδημία και με την τεχνολογία να αλλάζει δραματικά τους όρους το παιχνιδιού.

Στην ατζέντα θα βρεθούν συγκεκριμένα, οι διοικητικές αποφάσεις και δομές στον χώρο και πώς μέσω αυτών ενισχύεται η διαφάνεια- σημαντικό κριτήριο εμπιστοσύνης για τον κάθε φίλαθλο. Εξάλλου η ικανοποίησή του είναι καθοριστική σου να παραμένει στο πλευρό της ομάδας του και να την υποστηρίζει ψυχολογικά και κυρίως… οικονομικά. Το ζήτημα θα τεθεί ενώπιον του Συνεδρίου. Σημαντική είναι και η ενότητα που αφορά στις δυνατότητες αύξησης κερδών πέραν από το stream.

Σε μια άκρως ενδιαφέρουσα από άποψης θεματολογίας συζήτηση θα μάθουμε για τις προσδοκίες των χορηγών των ποδοσφαιρικών ομάδων. Σε ξεχωριστή συζήτηση στρογγυλής τραπέζης θα συνομιλήσουν επενδυτές του κυπριακού ποδοσφαίρου για τα κέρδη, το ρίσκο και τις επιτυχίες πίσω από τις επενδύσεις στο πιο δημοφιλές άθλημα.

Η τεχνολογία αποτελεί αναπόσπαστο κομμάτι της ζωής μας. Ως αποτέλεσμα ο χώρος του αθλητισμού σημειώνει διαρκώς ιστορικές αλλαγές. Η ψηφιοποίηση έφερε στο προσκήνιο τη χρήση και αξιοποίηση δεδομένων (data) που ως συνεπακόλουθο δημιούργησε νέες δυνατότητες για τις ομάδες. Τα NFTs και άλλα τεχνολογικά εργαλεία θα βρεθούν, επίσης, στο επίκεντρο συζητήσεων του μεγάλου αυτού γεγονός που διοργανώνει η IMH.

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται και φιλοξενεί όλους τους stakeholders του κυπριακού ποδοσφαίρου, μεταξύ των οποίων Μέλη Διοικητικών Συμβουλίων ποδοσφαιρικών ομάδων, προσωπικό και Διεύθυνση ποδοσφαιρικών ομάδων (Γενικός Διευθυντής, Διευθυντής Μάρκετινγκ, εμπορικός Διευθυντής κτλ.) και αθλητικούς και ποδοσφαιρικούς φορείς όπως ο ΚΟΑ, η ΚΟΠ, αγροτικές ομοσπονδίες, ακαδημίες ποδοσφαίρου κτλ. Ενδιαφέρει επίσης συνδέσμους ποδοσφαιριστών, προπονητών, διαιτητών, παρατηρητών ποδοσφαίρου, Αθλητικογράφους/ Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης, Ακαδημίες ποδοσφαίρου, Εταιρείες μάρκετινγκ, διαφήμισης & επικοινωνίας, Εμπορικούς Διευθυντές, Διευθυντές Μάρκετινγκ και στελέχη μάρκετινγκ από εταιρείες – χορηγούς του ποδοσφαίρου.

Περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το θεματολόγιο του Συνεδρίου, μπορείτε να βρείτε εδώ.

Η είσοδος στο συνέδριο είναι ελεύθερη, ενώ απαραίτητη είναι η δήλωση συμμετοχής. Για ηλεκτρονικές εγγραφές, μπορείτε να πατήσετε εδώ.

Πληροφορίες Συνεδρίου

Οργανωτής: ΙΜΗ

Με τη στήριξη: Κυπριακή Ομοσπονδία Ποδοσφαίρου (ΚΟΠ)

Κύριος Χορηγός: Πανεπιστήμιο Λευκωσίας

Χορηγός (μέχρι στιγμής): Παγωτά Papafilipou

Χορηγοί Επικοινωνίας: Super Sport FM, περιοδικό ΙΝ Βusiness και πόρταλ REPORTER

Για περισσότερες πληροφορίες και εγγραφές, επικοινωνήστε με την ΙΜΗ:

Τηλέφωνο: 22505555 │ Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands