Από την μία πρόκληση στην άλλη το λιανικό εμπόριο

Ο ψηφιακός κόσμος του 2023 που έχει ως κεντρικό πυρήνα την τεράστια έκρηξη δεδομένων θα μεταμορφώσει το λιανικό εμπόριο και τον τρόπο με τον οποίο μια επιχείρηση θα διαφοροποιείται έναντι του ανταγωνισμού. Μέχρι τότε, όμως, οι εταιρίες του κλάδου θα πρέπει να έχουν βγει αλώβητες από μια διετία γεμάτη προκλήσεις.

Ο κλάδος του λιανεμπορίου καταγράφει πτώση το τρέχον έτος εξαιτίας διεθνών γεγονότων. Ο πόλεμος, ο κλονισμός στην αλυσίδα εφοδιασμού και τα υψηλά επιτόκια είναι μερικοί από τους κύριους λόγους που η βιομηχανία περνά μία από τις πιο δύσκολες, στην σύγχρονη ιστορία της, περίοδο.

Οι συναλλαγές των καταναλωτών υποχώρησαν σημαντικά, συγκριτικά με προηγούμενες χρονιές που η ασταθής χρηματιστηριακή αγορά και η βραχυπρόθεσμη αβεβαιότητα δεν επηρέαζε τις ζωές τους. Κάπως έτσι, το λιανεμπόριο προσβλέπει τώρα στο έτος 2023. Χρονιά κατά την οποία εκτιμάται πως η αγορά θα κινηθεί σε καλύτερα επίπεδα.

Αλυσιδωτές επιπτώσεις

Από πρόκληση σε πρόκληση βρίσκεται και ο τομέας του λιανικού εμπορίου στην Κύπρου, την ώρα που οι εξελίξεις τρέχουν και οι απαιτήσεις του καταναλωτή αυξάνονται. Το 19ο Cyprus Grocery Retail Conference & Awards που παρουσιάζουν οι υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ πλησιάζει και ειδικά φέτος αναλαμβάνει τον ρόλο να ενημερώσει, να επιμορφώσει και να δώσει νέες ιδέες στους πρωταγωνιστές του τομέα σε μια εποχή γεμάτη από προκλήσεις.

Μέσω συζητήσεων, αναλύσεων και παρουσιάσεων θα τεθούν επί τάπητος όλες οι επερχόμενες τάσεις, στη μεγαλύτερη σύναξη των στελεχών που δραστηριοποιούνται μπροστά και πίσω από τα ράφια του λιανικού εμπορίου των FMCGs.

Το μεγάλο γεγονός

Κορυφαία στελέχη από την κυπριακή αγορά και καταξιωμένοι ομιλητές από το εξωτερικό θα καταφθάσουν την Τετάρτη, 15 Ιουνίου 2022 στο Ξενοδοχείο Hilton Nicosia για να τοποθετηθούν σε καίρια θέματα που απασχολούν τη βιομηχανία.

Ενημερωθείτε από καταξιωμένους επαγγελματίες και ειδικούς για τις κυρίαρχες τάσεις στο λιανικό εμπόριο ώστε να αξιοποιήσετε πιο σωστά την τεχνολογία, δημιουργώντας συγκριτικά πλεονεκτήματα έναντι του ανταγωνισμού. Με την παρουσία σας θα αντιληφθείτε και θα αξιολογήσετε τις πραγματικές ανάγκες των καταναλωτών  και τον τρόπο με τον οποίο μπορεί να λειτουργήσει στο μέγιστο η στρατηγική μάρκετινγκ και διαφήμιση του Οργανισμού σας. Θα μπορείτε επίσης να ανταλλάξετε απόψεις για τα προβλήματα του κλάδου και να δικτυωθείτε με τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές του τομέα.

Κατά τη διάρκεια του Συνεδρίου, θα διεξαχθεί και η τελετή απονομής των 9ο Grocery Retail Awards, στο πλαίσιο της οποίας θα βραβευθούν τα FMCGs brands που διέπρεψαν στην Κύπρο την χρονιά που μας πέρασε.

 

Σε ποιους απευθύνεται

Το Συνέδριο απευθύνεται σε διευθύνοντες σύμβουλους, εμπορικούς διευθυντές, διευθυντές προμηθειών, brand managers και στελέχη από επιχειρήσεις που ασχολούνται με το χονδρικό και λιανικό εμπόριο προϊόντων ευρείας κατανάλωσης. Συγκεκριμένα, το περιεχόμενο καλύπτει τους προβληματισμούς και τις ανησυχίες στελεχών από: Εμπορικές Εταιρείες-Προμηθευτές Λιανικού Εμπορίου, Εταιρείες Λιανεμπορίου-Υπεραγορές, Πολυκαταστήματα-Καταστήματα, Αλυσίδες Διαρκούς Εξυπηρέτησης-Περίπτερα, Εταιρείες Logistics, Σύμβουλους Επιχειρήσεων, Εμπορικές Τράπεζες, Λογιστικά-Ελεγκτικά Γραφεία, Χρηματοοικονομικούς Οργανισμούς, Γραφεία Δημοσίων Σχέσεων & Διαφήμισης.

Για πληροφορίες και εγγραφές πατήστε εδώ.

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΣΥΝΕΔΡΙΟΥ

Οργανωτής: IMH

Κύριος Χορηγός: Υπεραγορές ΑΛΦΑΜΕΓΑ

Χορηγοί (μέχρι στιγμής): Christoudias Logistics, FlexFin, JCC, KEAN

Χορηγοί Επικοινωνίας: ALPHA Κύπρου, περιοδικό IN Βusiness, πόρταλ REPORTER

 

Για περισσότερες πληροφορίες, επικοινωνήστε με την IMH:

Τηλέφωνο: 22505555 | Φαξ: 22679820

Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο: events@imhbusiness.com

Ιστοσελίδα: www.imhbusiness.com

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα