Σημαντικές πιστοποιήσεις για τις υπηρεσίες του έλαβε ο ΟΚΥπΥ

Τρεις νέες σημαντικές πιστοποιήσεις για τις υπηρεσίες που προσφέρει σε ασθενείς, έλαβε από την TUV Austria Hellas ο Οργανισμός Κρατικών Υπηρεσιών Υγείας (ΟΚΥπΥ).

Η μία πιστοποίηση αφορά το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας και οι δύο το Πρότυπο Κέντρο Κοχλιακών και Άλλων Ακουστικών Εμφυτευμάτων της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του ιδίου νοσηλευτηρίου.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας έλαβε πιστοποίηση για την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 22000:2018 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σίτισης σε ασθενείς και προσωπικό του νοσηλευτηρίου.

Το Πρότυπο Κέντρο Κοχλιακών και Άλλων Εμφυτευμάτων του Γενικού Νοσοκομείου πιστοποιήθηκε για την εφαρμογή Συστημάτων Διαχείρισης Ποιότητας ISO 9001:2015 και ISO 15224:2016 στην παροχή ολοκληρωμένων υπηρεσιών σίτισης σε ασθενείς και προσωπικό του νοσηλευτηρίου.

Οι πιστοποιήσεις είναι αποτέλεσμα εντατικής και συλλογικής δουλειάς από το προσωπικό του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας, στο οποίο ο ΟΚΥπΥ εκφράζει τις ευχαριστίες του, διαβεβαιώνοντάς το ότι θα συνεχίσει να βρίσκεται δίπλα του και να ενισχύει με κάθε τρόπο το έργο του.

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας

Το Γενικό Νοσοκομείο Λευκωσίας, το μεγαλύτερο νοσηλευτήριο της Κύπρου, είναι στελεχωμένο με άρτια καταρτισμένο ιατρικό και παραϊατρικό προσωπικό. Σε ετήσια βάση εξυπηρετεί 25.000 εισαγωγές ασθενών για εσωτερική νοσηλεία, 250.000 επισκέψεις ασθενών στα εξωτερικά ιατρεία, 7.500 χειρουργικές επεμβάσεις και περίπου 100.000 επισκέψεις στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών.

Για περισσότερες πληροφορίες σε σχέση με τις παρεχόμενες υπηρεσίες υγείας και διευθέτηση ραντεβού με τους ιατρούς του νοσηλευτηρίου, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 22603000 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ 7.30 π.μ. και 3.00 μ.μ. ή να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://shso.org.cy/hospital/geniko-nosokomeio-lefkosias/.

Το Κέντρο Κοχλιακών και Άλλων Εμφυτευμάτων

Το Κέντρο Κοχλιακών και Άλλων Ακουστικών Εμφυτευμάτων αποτελεί Τμήμα της Ωτορινολαρυγγολογικής Κλινικής του Γενικού Νοσοκομείου Λευκωσίας. Προσφέρει εξειδικευμένες ιατρικές και ακοολογικές υπηρεσίες που αφορούν τα εμφυτεύματα ακοής σε βρέφη, παιδιά και ενήλικες με βαρηκοΐα.

Οι υπηρεσίες περιλαμβάνουν την αξιολόγηση υποψηφίων ασθενών για εμφύτευση, τη χειρουργική επέμβαση της εμφύτευσης, τη μετεγχειρητική φροντίδα καθώς και την μακροχρόνια παρακολούθηση και αποκατάσταση.

Για περισσότερες πληροφορίες και διευθέτηση ραντεβού με τους ιατρούς του Κέντρου, οι πολίτες μπορούν να καλούν στο 22603506 ή στο 22603508 από Δευτέρα μέχρι Παρασκευή μεταξύ 7.30 π.μ. και 3.00 μ.μ. ή να επισκέπτονται τον σύνδεσμο https://shso.org.cy/clinic/kochliakon-kai-allon-akoustikon-emfytevmaton/.

Ο ΟΚΥπΥ

Ο ΟΚΥπΥ, ως ο μεγαλύτερος πάροχος υπηρεσιών υγείας στην Κύπρο, αναβαθμίζεται συνεχώς με στόχο την βελτίωση των προσφερόμενων υπηρεσιών του, στη βάση ενός μακροπρόθεσμου στρατηγικού πλάνου με επίκεντρο έχει τον ασθενή.

Δειτε Επισης

Αυτοί είναι οι βραβευθέντες των 16ων IN Business Awards
ΙΝ Business Awards: Tιμητικό βραβείο Lifetime Achievement Award στην Άρτεμις Αντωνιάδου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο Editor’s Choice στην Τράπεζα Κύπρου
ΙΝ Business Awards: Τιμητικό βραβείο BMW Excellence Award στον Καθηγητή Κύπρο Νικολαΐδη
ΙΝ Business Awards: Στην Bioland Energy Group το βραβείο στην κατηγορία «Επιχείρηση»
ΙΝ Business Awards: Στην Ειρήνη Χριστοδούλου το βραβείο Μάνατζερ-CEO εις μνήμην Άντη Χατζηκωστή
ΙΝ Business Awards: Στην Multimarine Services το βραβείο στην κατηγορία «Επιχειρηματική Καινοτομία»
ΙΝ Business Awards: Στην ΙΚΕΑ το βραβείο στην κατηγορία «Εταιρική Βιωσιμότητα και Υπευθυνότητα (ESG-ΕΚΕ)»
ΙΝ Business Awards: Στην ECOMMBX το βραβείο στην κατηγορία «Best Workplace/Εργοδότης Προτίμησης»
ΙΝ Business Awards: Βραβείο στο City of Dreams Mediterranean στην κατηγορία «Τουρισμός-Ξενοδοχεία-Αναψυχή-Εστίαση»