Ειδικό βραβείο στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

InBusinessNews  14/04/2022 22:24
Ειδικό βραβείο στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

Ειδικό βραβείο στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου

InBusinessNews  14/04/2022 22:24

Ειδικό βράβειο αναγνώρισης εποπτικού και ρυθμιστικού φορέα απονεμήθηκε στην Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου, κατά τα 14α IN Business Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Απριλίου.  

  • ΑΡΧΗ ΡΑΔΙΟΤΗΛΕΟΡΑΣΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η Αρχή Ραδιοτηλεόρασης Κύπρου ιδρύθηκε το 1998. Είναι λειτουργικά και οικονομικά ανεξάρτητη, με στόχους ανθρωποκεντρικούς που ενισχύουν την κοινωνική της προσφορά. Αποτελεί το αρμόδιο όργανο αδειοδότησης, ρύθμισης και εποπτείας του ραδιοτηλεοπτικού πεδίου.

Με όραμα τη μεγιστοποίηση του κοινωνικού οφέλους από το ραδιόφωνο και την τηλεόραση, το υψηλό ποιοτικό επίπεδο προγραμμάτων και την εδραίωση μιας σύγχρονης Αρχής, κατά την 25ετή πορεία της έχει πετύχει άλματα.

Καινοτόμες δράσεις της τα τελευταία χρόνια περιλαμβάνουν εκσυγχρονισμό της νομοθεσίας, διαδραστική συνεργασία με τους ραδιοτηλεοπτικούς σταθμούς, φορείς, θεσμούς, δίκτυα και ενώσεις σε τοπικό και ευρωπαϊκό επίπεδο. Ακόμα, βραβεύσεις και βιωματικά εργαστήρια για μαθητές, ίδρυση κέντρου παιδείας για τα Μέσα, δράσεις ενίσχυσης της προσβασιμότητας ατόμων με αναπηρίες και θέσπιση κώδικα ισότητας ανδρών και γυναικών σε ραδιοτηλεοπτικά προγράμματα.

Τα βραβεία παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by Epic.
  • Xρυσός χορηγός η RCB.
  • Aργυροί χορηγοί καταστήματα Σκλαβενίτης, EcommBx και το ουίσκι Glenfiddich.
  • Xορηγός Επικοινωνίας ΑΛΦΑ Κύπρου.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας