Βραβείο στην M. RESIDENCE στην κατηγορία μικρομεσαία επιχείρηση

Η εταιρεία M. RESIDENCE απέσπασε το βραβείο στην κατηγορία μικρομεσαία επιχείρηση sponsored by G.A.P. Vassilopoulos Group, κατά τα 14α IN Business Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Πέμπτης 14 Απρίλιου.    

  • M. RESIDENCE

Με λιγότερα από πέντε χρόνια παρουσίας, η M. RESIDENCE κατάφερε να αναπτύξει ένα καινοτόμο κι ελκυστικό brand στον τομέα αγοραπωλησιών ακινήτων, διαθέτοντας χαρακτηριστικά που περισσότερο παραπέμπουν σε μια νεοφυή επιχείρηση παρά σε παραδοσιακό κτηματομεσιτικό γραφείο.

Η M. RESIDENCE παρέχει στους πελάτες της ψηφιακές εφαρμογές και καινοτόμα εργαλεία εξυπηρέτησης, τα οποία έχουν τύχει παγκόσμιας αναγνώρισης, αυτοματοποιώντας τον τρόπο διεξαγωγής αγοραπωλησιών.

Στόχος της είναι να βελτιώσει και να επαναπροσδιορίσει την εμπειρία του καταναλωτή, καθώς και το επάγγελμα των κτηματομεσιτικών υπηρεσιών, ταρακουνώντας τα υφιστάμενα δεδομένα του τομέα.

Τα βραβεία παρουσιάζει το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου.

  • Powered by Epic.
  • Xρυσός χορηγός η RCB.
  • Aργυροί χορηγοί καταστήματα Σκλαβενίτης, EcommBx και το ουίσκι Glenfiddich.
  • Xορηγός Επικοινωνίας ΑΛΦΑ Κύπρου.

Δειτε Επισης

Abdulla bin Touq Al Marri: Το οικονομικό μοντέλο των ΗΑΕ και η ισχυρή δυναμική για συνεργασία με την Κύπρο
Διαγωνισμός για εγκατάσταση οδικού φωτισμού σε Λύμπια, Ζύγι, Καλαβασό-Χοιροκοιτία και περιοχή ΓΣΠ
Ηγεσία με πυξίδα την ακεραιότητα και τη στρατηγική
Διαγωνισμός για την «επίπλωση» του νέου Κτηματολογίου στην Αγλαντζιά-Πότε αναμένεται να παραδοθεί (pics)
Πετάνε τα μετρητά οι Κύπριοι... Οι συναλλαγές, η αξία και οι δημοφιλέστερες υπηρεσίες για πληρωμές με κάρτα (γραφήματα)
Οι μεγαλομέτοχοι 30+ εταιρειών της Κύπρου-Οι διαφοροποιήσεις στα μετοχικά κεφάλαια των εισηγμένων
Cyta: Μέτρα στήριξης για κατοίκους και επιχειρήσεις στις πληγείσες κοινότητες από την πυρκαγιά
Πρόσκληση προς έφηβες στην Κύπρο-Πάρε μέρος δωρεάν στο FEM Online Program και ανακάλυψε τη δύναμή σου ως ηγέτιδα
Τρ. Κύπρου: Άμεση κινητοποίηση και ουσιαστική συνδρομή στην αντιμετώπιση της πυρκαγιάς-Το SupportCY κοντά στις πληγείσες περιοχές
Ενισχύει τη θέση της στον ασφαλιστικό τομέα η Τρ. Κύπρου-Ολοκλήρωσε την εξαγορά της Εθνικής Ασφαλιστικής (Κύπρου)