Ancoria Insurance: Τρεις νέες υποτροφίες εις μνήμην του Ben Casey

Για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά η Ancoria Insurance Public Ltd συνεχίζει τη στήριξη του ναυτιλιακού τομέα στην Κύπρο με τρεις νέες υποτροφίες. Οι επιτυχόντες για το έτος 2022 Χαραλάμπους Ελευθέριος, Χρίστου Άντια και Φωτίου Γεωργία θα λάβουν πλήρεις υποτροφίες για τα μαθήματα που απαιτούνται για την απόκτηση της ιδιότητας Μέλους (MICS) στο Institute of Chartered Shipbrokers (ICS).

Ο Γενικός Διευθυντής Λεμεσού της Ancoria Insurance κ. Κρίστης Μιχαηλίδης, δήλωσε: «Αφιερώνουμε τις φετινές υποτροφίες στον αγαπητό μας φίλο Ben Casey, ο οποίος δυστυχώς απεβίωσε τον Δεκέμβριο του 2021. Ο Ben, ήταν Λειτουργός Εκπαίδευσης στο Κυπριακό Ναυτιλιακό Επιμελητήριο τα τελευταία 28 χρόνια και ανεκτίμητο μέλος της Επιτροπής Υποτροφιών ICS της Ancoria. Η απουσία του είναι ιδιαίτερα αισθητή, καθώς οι γνώσεις και η αφοσίωση του συνέβαλαν καθοριστικά στην επιτυχή δημιουργία του προγράμματος υποτροφιών ICS της Ancoria. Για να τον τιμήσουμε, και ως δείγμα της εκτίμησης μας για όλο το έργο που επιτέλεσε και τη συμβολή του στο πρόγραμμα, αποφασίσαμε να αφιερώσουμε τις φετινές υποτροφίες εις μνήμη του.»

Η παραχώρηση των πιο πάνω υποτροφιών εντάσσεται στο πολυετές πρόγραμμα εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της Ancoria Insurance η οποία μέσω του κύριου μετόχου της, του Sievert Larsson Scholarship Foundation, διανέμει τα κέρδη της για να συνδράμει στη μόρφωση υποσχόμενων νεαρών ατόμων με περιορισμένες οικονομικές δυνατότητες στην Κύπρο και στο εξωτερικό.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation