powered by

Α. Αχιλλέως: Πλήρης υποστήριξη στο Digital Services Factory

Την καταλυτική συμβολή του Τμήματος Υπηρεσιών Πληροφόρησης (ΤΥΠ) για επιτυχή ψηφιοποίηση του δημοσίου, ανέδειξε η Διευθύντριά του Αντριάνα Αχιλλέως.

Η κ. Αχιλλέως μιλούσε στο συνέδριο «The Digital Services Factory Way: Faster, Smarter, Simpler digital services», που συντόνισε η IMH. Όπως επεσήμανε, το TΥΠ αναπτύσσεται παράλληλα με τις αυξανόμενες ανάγκες ψηφιοποίησης.

«Το Τμήμα είναι ο βασικός παράγοντας για την ανάπτυξη και την εκτέλεση συστημάτων πληροφορικής και δημιούργησε την υποδομή και τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες που θα εξυπηρετούν καλύτερα το δημόσιο τομέα, τους πολίτες και τις επιχειρήσεις», είπε η ομιλήτρια.

Με μότο «πρώτα ο πολίτης», το Τμήμα υποστηρίζει πλήρως το Digital Services Factory (DSF). «Η δημιουργία του DSF ήταν απαραίτητη για το Yφυπουργείο από την πρώτη μέρα, αφού προσφέρει απλές, ασφαλείς, ταχύτερες υπηρεσίες με επίκεντρο τον πολίτη.

Θα φέρει την ευελιξία και τις ψηφιακές δυνατότητες που απαιτούνται για την επίτευξη αυτού του αποτελέσματος. Θα εξοικονομήσει χρόνο, πόρους και κόστος. Το ΤΥΠ πιστεύει στην επιτυχία του DSF και γι' αυτό σχεδόν το 90% της ομάδας του προέρχεται από το Τμήμα μας», είπε η Διευθύντρια, εκφράζοντας τις ευχαριστίες της προς το προσωπικό της που ανέλαβε το μεγαλεπήβολο αυτό έργο.

Το Digital Services Factory (DSF) αποτελεί ζωτικό και αναπόσπαστο μέρος του ευρύτερου έργου για ολιστικό ανασχεδιασμό της κυβερνητικής παρουσίας στο διαδίκτυο, μέσω της νέας πύλης, gov.cy. Θα φιλοξενεί τις δημόσιες ψηφιακές υπηρεσίες καθώς και όλες τις κυβερνητικές ιστοσελίδες.

Δειτε Επισης

Freedom Holding Corp.: Αύξηση εσόδων 23% για το 2025 με οδηγό τις χρηματιστηριακές και ασφαλιστικές υπηρεσίες
Shri Manish: To μνημόνιο συνεργασίας Eurobank με ICC, το MoU του NSE IX με ΧΑΚ και η έδρα ινδικών σπουδών ICCR στο Παν. Λευκωσίας
Προχωρούν οι εργασίες για τα υψηλής τεχνολογίας νέα κεντρικά γραφεία της MSC στη Λεμεσό (photos)
Η Lidl στο UEFA Women’s EURO 2025-«Μην σταματάς ποτέ να εξελίσσεσαι»
Τελετή βράβευσης προγράμματος «Οικολογικά σχολεία» 2025 στο κτήριο διοίκησης της Ελληνικής Τράπεζας
Γ. Παπαναστασίου: Πώς γεννήθηκε η ιδέα διοργάνωσης του Investopia στην Κύπρο και ο στόχος που επιτεύχθηκε
Αγορά CRM 2025: Απάντηση στις αυξανόμενες απαιτήσεις των πελατών
Η Κύπρος συμμετέχει για τρίτη συνεχή χρονιά στην ευρωπαϊκή εκστρατεία #PlantHealth4Life
PadelPro Corporate Tournament: Οι εταιρείες της Λευκωσίας παίζουν... δυνατά(video)
TikTok & Aleph σε μια παρουσίαση αποκλειστικά για marketers