ICAP People Solutions: Νέα Ανώτερη Διευθύντρια η Μαρία Πετρίδου

Η ICAP People Solutions καλωσορίζει την κα. Μαρία Πετρίδου στο ρόλο της Ανώτερης Διευθύντριας για τις Υπηρεσίες Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, για την Κυπριακή αγορά, με ισχύ από τις 17 Ιανουαρίου 2022.

Η κα. Μαρία Πετρίδου διαθέτει πάνω από 17 χρόνια εμπειρίας στις Υπηρεσίες Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, τόσο στον ιδιωτικό όσο και στο δημόσιο τομέα. Η εμπειρία της στον κλάδο, και συγκεκριμένα στην ανάπτυξη και διαχείριση μεγάλων έργων στελέχωσης, περιλαμβάνει, μεταξύ άλλων, τους ακόλουθους τομείς: Τραπεζικών και Οικονομικών υπηρεσιών,  Καταναλωτικών προϊόντων  και Λιανικό εμπόριο, Ξενοδοχειακών και Τουρισμού, Υγείας και Φαρμάκων.  

Η κα. Μαρία Πετρίδου έχει εκτενή εμπειρία στις Συμβουλευτικές Υπηρεσίες Ανθρώπινου Δυναμικού, παρέχοντας υπηρεσίες Outsourcing, Προγράμματα Επαγγελματικής Αποκατάστασης (Outplacement) και Εργαλεία Αξιολόγησης. Επιπλέον, η κα. Μαρία Πετρίδου έχει συμμετάσχει σε υψηλού επίπεδου Συμβουλευτικών Έργων Ανθρώπινου Δυναμικού, σχετικά με το σχεδιασμό Συστημάτων Απόδοσης και Ανταμοιβών, Μελέτες Οργανωτικής Διάρθρωσης, Κέντρα Αξιολόγησης και Ανάπτυξης και σε  Έρευνες Αμοιβών και Παροχών. Πριν από την ένταξή της στην ICAP, η κα. Μαρία Πετρίδου κατείχε το ρόλο της Ανώτερης Διευθύντριας στο Συμβουλευτικό Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού σε μια απο τους Big 4 οργανισμους στην Κύπρο.

Η κα. Μαρία Πετρίδου είναι κάτοχος πτυχίου Βιομηχανικής και Οργανωτικής Ψυχολογίας από το Πανεπιστήμιο της Νότιας Αφρικής. 

Η Χριστιάνα Κυριακού, Επικεφαλής των Υπηρεσιών Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, ICAP Κύπρου, αναφέρει:

"Είμαστε πολύ χαρούμενοι που η Μαρία εντάχθηκε στην Ομάδα της ICAP People Solutions. Η πλούσια εμπειρία, οι δεξιότητες και οι αξίες της είναι στενά ευθυγραμμισμένα με το όραμα της ICAP για να συνεχίσει να εξυπηρετεί τους τοπικούς και διεθνείς πελάτες μας και να παρέχει υπηρεσίες υψηλού επίπεδο στην Κυπριακή αγορά».

Ο Σεραφείμ Καραϊσκός, Διευθυντής Υπηρεσιών Εξεύρεσης και Επιλογής Στελεχών, ICAP People Solutions Ελλάδα & Κύπρο αναφέρει::

"Για εμάς, η ενίσχυση της Κυπριακής οντότητας αποτελεί στρατηγική προτεραιότητα υψίστης σημασίας. Πιστεύω ακράδαντα ότι η Μαρία θα προσθέσει αξία στους πελάτες μας και θα ενισχύσει περαιτέρω την παρουσία μας στην Κυπριακή αγορά».

H ICAP People Solutions προσφέρει ένα μεγάλο εύρος Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού σε Ελλάδα και Κύπρο. H ICAP Executive Search & Selection αποτελεί τμήμα της ICAP People & Employment Solutions, του μεγαλύτερου Παρόχου Υπηρεσιών Ανθρώπινου Δυναμικού στην Ελλάδα. Η ICAP Executive Search ειδικεύεται στην εύρεση και αξιολόγηση Μεσαίων, Ανωτέρων και Ανωτάτων Στελεχών με σπάνιες ικανότητες. Αναζητούμε και επιλέγουμε τα στελέχη που στη σημερινή δυναμικά μεταβαλλόμενη αγορά, θα προσδώσουν ανταγωνιστικό πλεονέκτημα και πρόσθετη αξία στις εταιρείες/πελάτες μας .

Με σχεδόν 50 χρόνια εμπειρίας, η ομάδα μας διαθέτει απαράμιλλη τεχνογνωσία και εις βάθος λειτουργική και τομεακή γνώση, τοποθετώντας μας ως μία από τις κορυφαίες εταιρείες συμβούλων Executive Search σε Ελλάδα και Κύπρο.

 

 

Δειτε Επισης

Εβδομάδα Πυρασφάλειας από CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ και Πυροσβεστική Υπηρεσία για 23η χρονιά
Ενεργή συμμετοχή MUSKITA στον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
Συναντήσεις έμπνευσης #ΆκουΤοΣώμαΣου από τον Αντικαρκινικό Σύνδεσμο Κύπρου
Η Action Global Communications αναδείχθηκε Mediterranean Consultancy of the Year
16α ΙΝ Business Awards: Αντίστροφη μέτρηση για την μεγάλη γιορτή του επιχειρείν-Την Πέμπτη η απονομή των βραβείων
Στις 18 Ιουνίου το 7ο Παγκύπριο Συνέδριο Γάλακτος, Γεωργίας και Κτηνοτροφίας
Στην Κίνα για σειρά συναντήσεων και την... βάφτιση πλοίου της ΑAL Shipping η Μαρίνα Χατζημανώλη
Παρουσία Σκουρίδη η συμμετοχή Πανεπιστημίου Νεάπολις στον 47ο Διεθνή Διαγωνισμό ICPC
Yo2: Πρωτοπορία στην παγκόσμια σχεδιαστική συνεργασία από την Κύπρο με το «Touch of Dutch»
Νέα πρόεδρος του Συμβουλίου «Φωνή» η Κλέα Χατζηστεφάνου Παπαέλληνα