Νέα έκδοση του Φορολογικού οδηγού της PwC Κύπρου για το 2022

InBusinessNews  04/01/2022 11:11
Νέα έκδοση του Φορολογικού οδηγού της PwC Κύπρου για το 2022

Νέα έκδοση του Φορολογικού οδηγού της PwC Κύπρου για το 2022

InBusinessNews  04/01/2022 11:11

Στο πλαίσιο της διαχρονικής και διαρκούς στήριξής της προς την επιχειρηματική κοινότητα, η PwC Κύπρου δημοσίευσε την 30η διαδοχική έκδοση του φορολογικού οδηγού του οργανισμού, για το 2022. Η νέα έκδοση είναι διαθέσιμη στην ιστοσελίδα του οργανισμού από την 1η Ιανουαρίου στην αγγλική γλώσσα, ενώ σύντομα θα είναι διαθέσιμη στα ρωσικά αλλά και στα κινέζικα.

Στόχος του φορολογικού οδηγού είναι η παροχή όσο το δυνατόν πιο εμπεριστατωμένης πληροφόρησης σε σχέση με την ακριβή, έγκαιρη και αποτελεσματική φορολογική συμμόρφωση και τον προγραμματισμό των νομικών και φυσικών προσώπων. Νοείται ωστόσο πως η έκδοση αυτή, δεν έχει ως στόχο να υποκαταστήσει την εξειδικευμένη επαγγελματική συμβουλή.

Αναφερόμενος στο φορολογικό οδηγό της PwC για το 2022, ο κ. Στέλιος Βιολάρης, Συνέταιρος Συμβουλευτικών Φορολογικών Υπηρεσιών του οργανισμού ανέφερε ότι «ο οδηγός προσφέρει πλούσια και πλήρως ενημερωμένη, μολονότι γενική πληροφόρηση, για θέματα Κυπριακής φορολογίας και απευθύνεται σε όσους δραστηριοποιούνται ήδη στο νησί αλλά και σε όσους σχεδιάζουν να επενδύσουν και να επεκτείνουν τις επιχειρηματικές τους δραστηριότητες στη χώρα μας, το επόμενο διάστημα».

Ο οδηγός, με τίτλο «Tax Facts & Figures 2022 - Cyprus», είναι διαθέσιμος στην ιστοσελίδα του οργανισμού στο www.pwc.com.cy/tax-facts-figures για να τον “κατεβάσετε” εύκολα στην προσωπική σας συσκευή.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ

Σχετικά Άρθρα

Πίσω στην αρχή της σελίδας