Χορηγία Κατηγορίας Υπηρεσίες

Odyssey Consultants: Βραβείο Καινοτομίας στον Τομέα των Υπηρεσιών

Το Βραβείο Καινοτομίας της ΟΕΒ για το 2021 στον Τομέα των Υπηρεσιών, απονεμήθηκε στην Odyssey Consultants για το καινοτόμο προϊόν ClearSkies Active Defense. 

Το εν λόγω προϊόν μπορεί να επεκτείνει τις δυνατότητες ανίχνευσης και ανταπόκρισης κυβερνο-επιθέσεων του ClearSkies Cloud SIEM, για το οποίο η Odyssey Consultants βρίσκεται στο Magic Quadrant 2021 της Gartner, τοποθετώντας την εταιρεία ανάμεσα στις 20 καλύτερες παγκοσμίως στην κατηγορία Security Information and Event Management.

Ιδιαιτερότητα και πρόσθετη αξία στο Active Defense, αποτελεί η δυνατότητα ανίχνευσης κυβερνο-εγκληματιών, οι οποίοι έχουν ήδη καταφέρει να παραβιάσουν το δίκτυο ενός οργανισμού. Με τον έγκαιρο εντοπισμό τους, οι οργανισμοί μπορούν να μειώσουν τον αντίκτυπο που δύναται να έχει μια επιτυχής παραβίαση δεδομένων στην ασφάλεια πληροφοριών τους και επομένως στη επιχειρησιακή τους συνέχεια και φήμη.

Τα προϊόντα ClearSkies είναι θεμελιωμένα στην πλατφόρμα ClearSkies Threat & Vulnerability Management, η οποία επιταχύνει τον ρυθμό εντοπισμού και ανταπόκρισης σε καταστροφικές απειλές, μέσω συσχέτισης απειλών και ευπαθειών καθώς αυτές αναδύονται.

Η Odyssey Consultants αποτελεί εδώ και 20 χρόνια στρατηγικό συνεργάτη στην Ασφάλεια Πληροφοριών, αλλά και την Ασφάλεια στο Cloud, παρέχοντας συμβουλευτικές υπηρεσίες που δίνουν τη δυνατότητα σε οργανισμούς ανά τον κόσμο να διεξάγουν με ασφάλεια τις δραστηριότητές τους σε ένα ολοένα αναπτυσσόμενο και πιο επικίνδυνο τοπίο ψηφιακών απειλών.

Στηρίζει δε τους οργανισμούς, στη διαμόρφωση αλλά και στη διαχείριση της γενικής στρατηγικής τους, τόσο σε ό,τι αφορά την Ασφάλεια Πληροφοριών όσο και με την ασφάλεια στο Cloud, με κύριο στόχο τη μείωση των λειτουργικών τους κινδύνων.

  • Το βραβείο παρέλαβε ο Ελευθέριος Αντωνιάδης, ιδρυτής και CTO της Odyssey Consultants Ltd.

Δειτε Επισης

Σε τροχιά απογείωσης η γραμμή πλεύσης της κυπριακής ναυτιλίας... Παγκοσμίου φήμης ναυτιλιακό σύμπλεγμα η Κύπρος
Συνεργασία U Travel-Capacitor Partners: Ρεκόρ στις online πωλήσεις των ταξιδιωτικών πακέτων του Tomorrowland
7ο Cyprus HealthCare Conference: Η πορεία προς ισότιμο και καθολικό σύστημα υγείας
Η νέα επιστημονική επιτροπή του ΠΑΣΥΚΑΦ
Φαίδωνας Φαίδωνος: Πάνω από 600 οι φοιτητές ΤΕΠΑΚ στην Πάφο τη νέα χρονιά
Τομείς συνεργασίας συζήτησαν Βαφεάδης και Χατζημανώλη με DP World στο Ντουμπάι
Επιχειρηματικό φόρουμ Κύπρου-Εσθονίας: Προώθηση διμερών συνεργασιών
Οι εποπτικές προτεραιότητες της ΕΚΚ για το 2024-Επικέντρωση σε ΚΕΠΕΥ με διασυνοριακές δραστηριότητες
Εργασιακή ευημερία: Βασικός παράγοντας για τη βιώσιμη επιτυχία των οργανισμών
Ανανέωση διεθνούς διαπίστευσης EFMD για το Πρόγραμμα ΜΒΑ του Πανεπιστημίου Κύπρου