Απόσβεση στην Επένδυση και επιτυχία των απόφοιτων του CIM

  03/12/2021 08:00
Απόσβεση στην Επένδυση και επιτυχία των απόφοιτων του CIM

Απόσβεση στην Επένδυση και επιτυχία των απόφοιτων του CIM

  03/12/2021 08:00

Στο CIM εδώ και 43 χρόνια τονίζεται ότι «σημασία δεν έχει τι θα σπουδάσεις αλλά τι θα κάνεις όταν σπουδάσεις». Με αυτό το ίδρυμα θέλει να τονίσει την σημασία της «απόσβεσης στην επένδυση» που πρέπει ο κάθε φοιτητής να έχει υπόψη του όταν επιλέγει το πρόγραμμα και το Ίδρυμα των σπουδών του.

«Είμαστε περήφανοι ότι όλα μας τα προγράμματα προσφέρουν την μέγιστη απόσβεση στην επένδυση αφού έχουμε τους υψηλότερους δείκτες εργοδότησης και ανέλιξης στην Κύπρο» σημειώνει.

Έως εκ τούτου, οι υποψήφιοι φοιτητές θα πρέπει να κατανοήσουν την σοβαρότητα της απόφασης τους που πιθανόν να καθορίσει το μέλλον τους. Θα πρέπει να κάνουν ενδελεχή έρευνα πριν αποφασίσουν και όχι να αποφασίζουν με λάθος παράγοντες όπως την δημοτικότητά του Ιδρύματος ή το επίπεδο της φοιτητικής ζωής αλλά με γνώμονα την απόσβεση στην επένδυση τους. 

Σύμφωνα με τελευταίες έρευνες έχουν σκιαγραφηθεί όλες οι πτυχές της φοίτησης στο Cyprus Institute of Marketing και ειδικότερα την επαγγελματική επιτυχία των αποφοίτων του Cyprus Institute of Marketing μετά το πέρας των σπουδών τους με επικέντρωση στο θέμα της απόσβεσης επί της επένδυσης στις σπουδές τους. Το Cyprus Institute of Marketing (CIM) και ο όμιλος Cypronetwork ένωσαν τις δυνάμεις τους για την διεξαγωγή της έρευνας εφαρμόζοντας τα Ευρωπαϊκά πρότυπα έρευνας και ευελπιστούν ότι αυτή η έρευνα θα αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο και μέτρο σύγκρισης ανάμεσα στα ακαδημαϊκά ιδρύματα, σε ετήσια βάση.

Συνοπτικά τα κυριότερα ευρήματα των ερευνών καταγράφουν ότι:

  • 30% των αποφοίτων απολαμβάνουν άμεση αύξηση του μισθού τους μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο CIM
  • 25% των αποφοίτων έχουν λάβει άμεση προαγωγή μετά την ολοκλήρωση των σπουδών τους στο CIM
  • 91% δηλώνουν πλήρως ικανοποιημένοι από τις σπουδές τους στο CIM
  • 91% βλέπει το CIM ως αξιόπιστο και αξιόπιστο ίδρυμα
  • 92% απασχολείται επί του παρόντος
  • 62% εργαζόταν εντός ενός μηνός από την ολοκλήρωση των σπουδών τους
  • 84% εργαζόταν εντός 6 μηνών από την ολοκλήρωση των σπουδών τους
  • 91% εργαζόταν εντός δώδεκα μηνών από την ολοκλήρωση των σπουδών τους
  • 77% δηλώνουν ότι η απόσβεση στην επένδυση τους (δίδακτρα προς εισόδημα από εργασία) ήταν εξαιρετική.

Με βάση τα πιο πάνω αποτελέσματα είναι προφανές ότι οι σπουδές στο Cyprus Institute of Marketing μεγιστοποιούν τις πιθανότητες επαγγελματικής επιτυχίας και δίδουν την μέγιστη απόσβεση επί της επένδυσης. Επίσης καταστούν το Cyprus Institute of Marketing ως πιθανόν το κορυφαίο ακαδημαϊκό ίδρυμα στην Κύπρο όσο αφορά την εργοδοσιμότητα των αποφοίτων του για αυτό και οι απόφοιτοι του Cyprus Institute of Marketing είναι περιζήτητοι από τις Κυπριακές και Ξένες επιχειρήσεις.

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας