Οι χορηγοί των 8ων KEBE Business Leader Awards

InBusinessNews  01/12/2021 13:25
Οι χορηγοί των 8ων KEBE Business Leader Awards

Οι χορηγοί των 8ων KEBE Business Leader Awards

InBusinessNews  01/12/2021 13:25

Στην παρουσία της αφρόκρεμας της επιχειρηματικής-και όχι μόνο- ζωής της Κύπρου, πραγματοποιήθηκαν το βράδυ της Τρίτης στο ξενοδοχείο Parklane στη Λεμεσό τα 8α KEBE Business Leader Awards.

Στο πλαίσιο της όγδοης απονομής, που για μια ακόμη χρονιά στέφθηκε από απόλυτη επιτυχία, δόθηκαν συνολικά δέκα βραβεία.

Διαβάστε εδώ: Οι νικητές των 8ων KEBE Business Leader Awards

Τα 8α ΚΕΒΕ Βusiness Leader Awards παρουσίασαν οι Γενικές Ασφάλειες.

Κύριος Χορηγός: Γενικές Ασφάλειες  

Χρυσοί Χορηγοί: European University Cyprus,  Parimatch Tech

Αργυροί Χορηγοί: Καταστήματα Σκλαβενίτης, Safebulkers, TFI Markets

Χορηγός Επικοινωνίας: Alpha cyprus

Διοργανωτές: KEBE, IMH

ΓΕΝΙΚΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΕΣ

Εδώ και 70 χρόνια οι Γενικές Ασφάλειες διαδραματίζουν ηγετικό ρόλο στην ανάπτυξη της ασφαλιστικής συνείδησης και της ασφαλιστικής βιομηχανίας της Κύπρου και έχουν αναδειχθεί ως μία από τις μεγαλύτερες και πλέον αξιόπιστες ασφαλιστικές εταιρείες του τόπου.  
Παραμένοντας σταθερές στις αξίες τους, διακρίνονται για το κύρος, την αξιοπιστία και την υπευθυνότητά τους καθώς και για τον επαγγελματισμό ενός έμπειρου, καταρτισμένου και άρτια εκπαιδευμένου προσωπικού.

Παράλληλα, είναι ευέλικτες στις καλύψεις τους, βελτιώνοντας συνεχώς τα παραδοσιακά ασφαλιστικά σχέδια, αναπτύσσοντας νέες, πρωτοποριακές καλύψεις που ικανοποιούν τις σύγχρονες ανάγκες ιδιωτών, επαγγελματιών και επιχειρήσεων, διατηρώντας διαχρονικά ψηλό επίπεδο εξυπηρέτησης τόσο στο στάδιο της πώλησης όσο και στο χειρισμό Απαιτήσεων. Πρωτοπορώντας συνεχώς, οι Γενικές Ασφάλειες δίνουν ιδιαίτερη έμφαση στον ψηφιακό μετασχηματισμό και στην τεχνολογική αναβάθμιση της Εταιρείας.

Parimatch Tech

Η Parimatch ιδρύθηκε το 1994. Το 2017, η Parimatch, μια διεθνής εταιρεία με γραφεία σε επτά χώρες, αποφάσισε να μεταφέρει τα κεντρικά της γραφεία στην Κύπρο.

H Parimatch Holding έχει εξελίξει την επωνυμία της σε Parimatch Tech, για να αναδείξει τη μετατροπή της από μία παραδοσιακή εταιρεία στοιχημάτων, σε μία πλήρως ψηφιοποιημένη επιχείρηση τεχνολογίας με επίκεντρο τα προϊόντα.

Η Parimatch Tech προωθεί την επωνυμία Parimatch σε παγκόσμιο επίπεδο, ενώ, παράλληλα παρέχει τεχνολογικές λύσεις και λύσεις μάρκετινγκ στη βιομηχανία παιχνιδιών και ψυχαγωγίας. Μέσω του brand της Parimatch, η εταιρεία εκφράζει την αγάπη της για τον αθλητισμό, τον ενθουσιασμό και τον δυναμικό τρόπο ζωής.

Η εταιρεία θεωρείται μία από τις κορυφαίες επιχειρήσεις παγκοσμίως και συνεχίζει να στοχεύει όλο και ψηλότερα.

SAFEBULKERS

Η Safe Bulkers, Inc. είναι μια παγκόσμια ναυτιλιακή εταιρεία που παρέχει υπηρεσίες θαλάσσιας μεταφοράς στον τομέα των ξηρών χύδην φορτίων και είναι εισηγμένη στο Χρηματιστήριο της Νέας Υόρκης με το σύμβολο ‘SB’. Λειτουργεί γραφεία στην Κύπρο, την Ελλάδα, το Μονακό και την Ελβετία, είναι ο μεγαλύτερος πλοιοκτήτης στο κυπριακό νηολόγιο και ο στόλος της αποτελείται από πλοία που κατασκευάζονται σε ιαπωνικά ναυπηγεία.

Η Safe Bulkers, Inc. είναι διάδοχος μιας επιχείρησης που επένδυσε για πρώτη φορά στη ναυτιλία το 1958 και έκτοτε με αδιάκοπη παρουσία, παραμένει πιστή στην κληρονομιά της. Ακολουθεί στρατηγική ανανέωσης του στόλου της, ανταποκρινόμενη στους αυστηρότερους μελλοντικούς περιβαλλοντικούς κανονισμούς.

TFI Markets Company Profile

Η TFI εξειδικεύεται στις μετατροπές συναλλάγματος, τη διενέργεια διεθνών πληρωμών και τη διαχείριση του συναλλαγματικού κινδύνου για επιχειρήσεις. Με πάνω από 20 χρόνια εμπειρίας και με όγκο συναλλαγών που ξεπερνά τα €50 δισεκατομμύρια, προσφέρει ανταγωνιστικές τιμές συναλλάγματος και πληρωμές μέσω SWIFT και SEPA με ελάχιστο κόστος διεκπεραίωσης και μηδενική προμήθεια.

Η TFI, ως ο πλέον εξειδικευμένος οργανισμός στον τομέα του συναλλάγματος στην Κύπρο, προσφέρει την δυνατότητα σε επιχειρήσεις να αξιολογήσουν την έκθεσή τους σε συναλλαγματικό κίνδυνο και να εφαρμόσουν βέλτιστες στρατηγικές που θα τις προστατεύσουν από τις διακυμάνσεις της αγοράς συναλλάγματος. Επίσης προσφέρει IBAN πολλαπλών νομισμάτων και πληρωμές ίδιας ημέρας χωρίς επιπρόσθετο κόστος Η TFI είναι αδειοδοτημένο Ίδρυμα Πληρωμών και ΚΕΠΕΥ από την Κεντρική Τράπεζα και Επιτροπή Κεφαλαιαγοράς Κύπρου αντίστοιχα.

ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ ΚΥΠΡΟΥ

Η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ είναι μία αμιγώς Ελληνική Επιχείρηση στον χώρο της λιανικής πώλησης τροφίμων και ειδών ευρείας κατανάλωσης με 427 Καταστήματα σε Ελλάδα και Κύπρο, με περισσότερους από 29.500 Εργαζομένους.

Σήμερα, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ στην Κύπρο λειτουργεί:

                • 18 Καταστήματα

                • 1 Παρασκευαστήριο Φαγητού

Περίπου 1.300 Εργαζόμενοι εξυπηρετούν περισσότερους από 20.000 Πελάτες σε καθημερινή βάση.

Από το 1954, η ΣΚΛΑΒΕΝΙΤΗΣ εφαρμόζει με συνέπεια την ίδια εμπορική στρατηγική: προϊόντα άριστης ποιότητας, σωστή εξυπηρέτηση και τιμές "τόσο φθηνά όσο πουθενά".

Κεντρικά Γραφεία:

Σπύρου Κυπριανού 11, Γερμασόγεια,

Tηλ: 25 316816

Email: info@sklavenitiscyprus.com.cy

www.sklavenitiscyprus.com.cy


EUC

Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έχει ταυτιστεί με την ποιοτική εκπαίδευση, την καινοτομία υψηλής τεχνολογίας, την διασύνδεση με την βιομηχανία και την κοινωνία και την υψηλή απασχολησιμότητα των φοιτητών και αποφοίτων του. Το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου ανήκει στην Galileo Global Education, τον μεγαλύτερο όμιλο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης στην Ευρώπη, με ένα δίκτυο 54 ακαδημαϊκών ιδρυμάτων με περισσότερους από 170.000 φοιτητές σε 13 χώρες.

Με βάση τα αποτελέσματα της παγκόσμιας αξιολόγησης πανεπιστήμιων QS Stars University Ratings 2021, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε την ανώτατη διάκριση Πέντε Αστέρια (rated excellent) για τη συνολική του επίδοση. Επιπλέον, το Ευρωπαϊκό Πανεπιστήμιο Κύπρου έλαβε πέντε αστέρια για τις επιδόσεις του στους τομείς της διδασκαλίας, της απασχολησιμότητας, της διεθνοποίησης, της στήριξης των φοιτητών, της εξ αποστάσεως εκπαίδευσης και για το πρόγραμμα Ιατρικής.
 

genikes
genikes2
tfi
sklaven
eisodos
xorigoi2

xorigoi

RELATED ARTICLES

Για να σχολιάσετε κάντε κλικ εδώ
Πίσω στην αρχή της σελίδας