Πώς οι νέοι/ες προωθούν την ακεραιότητα

Εν όψη της 9ης Δεκεμβρίου, Παγκόσμιας Ημέρας κατά της Διαφθοράς, το Cyprus Integrity Forum διοργανώνει την Εβδομάδα κατά της Διαφθοράς με μια σειρά εκδηλώσεων που αφορούν τους νέους και τις επιχειρήσεις.

Οι απόψεις των νέων επαγγελματιών για τη διαφθορά και τη διαπλοκή στην Κύπρο, αλλά και οι τρόποι αποτροπής τους, θα αναλυθούν σε ανοικτή συζήτηση που διοργανώνει το Πανεπιστήμιο Κύπρου σε συνεργασία με το Cyprus Integrity Forum, την Δευτέρα, 6 Δεκεμβρίου 2021, στις 6:30μ.μ.

Χαιρετισμό θα απευθύνει ο Πρόεδρος του Cyprus Integrity Forum, κ. Μάριος Μ. Σκανδάλης. Ομιλητές της ανοικτής αυτής ενδιαφέρουσας από πλευράς νέων συζήτησης, θα είναι μεταξύ άλλων, ο Αντώνης Νεοφύτου, απόφοιτος μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), 2018, ο Πάνος Ντόας, απόφοιτος μεταπτυχιακού στην Ηλεκτρολογία, 2015, και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), 2020,  η Μαρία Φασουλίδου, απόφοιτος πτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Διοίκηση), 2019, και μεταπτυχιακού στη Διοίκηση Ανθρώπινου Δυναμικού, 2021 και η Έλενα Χριστοδούλου, απόφοιτος πτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (Επιχειρησιακή Διοίκηση), 2019. Συντονιστής της εν λόγω διάλεξης θα είναι ο κ. Ηρακλής Βλαδιμήρου, Καθηγητής Διοικητικής Επιστήμης και Συν-διευθυντής του μεταπτυχιακού προγράμματος στη Διοίκηση Επιχειρήσεων (ΜΒΑ), 2019.

Στο τέλος της εκδήλωσης θα απονεμηθούν τα βραβεία στους/τις μαθητές/τριες που διακρίθηκαν στον Δ’ Μαθητικό Διαγωνισμό Ζωγραφικής και Ποίησης με θέμα τη Διαφθορά.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Αμφιθέατρο Β108, Κτήριο Συμβουλίου-Συγκλήτου «Αναστάσιος Γ. Λεβέντης» στην Πανεπιστημιούπολη. Περισσότερες πληροφορίες στο Γραφείο Σχεδιασμού και Υλοποίησης Επίσημων Εκδηλώσεων του Πανεπιστημίου Κύπρου στα τηλέφωνα 22894331/47.

 

Για δηλώσεις συμμετοχής: info@cyprusintegrityforum.org ή 22025772

Δειτε Επισης

Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»