Εγκαινιάστηκαν τα Εξωτερικά Ιατρεία της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στην Πάφο

Τα εγκαίνια του Κέντρου Εξωτερικών Ιατρείων της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στην Πάφο, τέλεσαν το βράδυ της Πέμπτης 25 Νοεμβρίου, ο Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα και ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος.

Το νέο κέντρο της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ στην Πάφο, έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει υψηλού επιπέδου, αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς λειτουργίας του. Προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική υποστήριξη που διασφαλίζει τη συνέχεια στη θεραπεία, όπως στην προεγχειρητική και μετεγχειρητική παρακολούθηση, πάντα με γνώμονα τις ανάγκες των ασθενών.

 

Στο χαιρετισμό του o Υπουργός Υγείας Μιχάλης Χατζηπαντέλα ανέφερε πως «η Πολυκλινική Υγεία έχει ήδη καθιερωθεί στο χώρο της υγείας τόσο στη Κύπρο όσο και την ευρύτερη περιοχή, συμβάλλοντας τα μέγιστα στην διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Με την επέκταση των υπηρεσιών στη Πάφο, αναβαθμίζεται το επίπεδο της ιατροφαρμακευτικής περίθαλψης στη περιοχή.

Από την πλευρά του ο Πρόεδρος του Διοικητικού Συμβουλίου της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ Ανδρέας Μαραγκός ανάφερε πως «το κέντρο της Πάφου είναι στελεχωμένο από έμπειρους και ειδικούς συνεργάτες – ιατρούς της πολυκλινικής από τη Λεμεσό, με στόχο την άμεση και ποιοτική εξυπηρέτηση των ασθενών, σύμφωνα πάντα με τα πιο απαιτητικά διεθνή πρότυπα.

Το κέντρο έχει σχεδιαστεί ώστε να παρέχει ολοκληρωμένη ιατρική υποστήριξη και υψηλού επιπέδου αξιόπιστες υπηρεσίες σε όλους τους τομείς λειτουργίας, διασφαλίζοντας έτσι την συνέχεια στη θεραπεία όπως την προ-εγχειρητική και μετ- εγχειρητική παρακολούθηση, πάντα με γνώμονα της ανάγκης του κάθε ασθενή».

 

Στο δικό του χαιρετισμό ο Δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος, είπε «με την ιδιότητα του Δημάρχου εκφράζω την μεγάλη χαρά της πόλης μας και νομίζω μεταφέρω και τα αισθήματα της Επαρχίας αφού στο κέντρο θα παρέχονται υπηρεσίες σε όλους τους πολίτες της πόλης και των χωριών της Πάφου. Η εμπιστοσύνη και η κίνηση να έρθει η Πολυκλινική στη Πάφο για μας είναι μήνυμα εγκαρδίωσης».

Στο Νέο Κέντρο Εξωτερικών Ιατρείων, της Πολυκλινικής ΥΓΕΙΑ, που βρίσκεται στην οδό Βασιλέως Γεωργίου Β’ 15 θα εξετάζουν διακεκριμένοι γιατροί της Πολυκλινικής.

Γενική Χειρουργική:

Δρ. Ανδρέας Χριστοδουλίδης, Δρ. Ιωάννης Χατζηλουκάς, Δρ. Λευτέρης Κουλουτέρης, Δρ. Μάριος Καραϊσκάκης, Δρ. Σωφρόνης Λοιζίδης, Δρ. Γιάννης Π. Ιωάννου

Θωρακοχειρουργική:

Δρ. Δημήτριος Κυπαρισσόπουλος

Χειρουργική Παίδων:

Δρ. Ηλιάνα Ηλιάδου

Ορθοπαιδική Χειρουργική:

Δρ. Κωνσταντίνος Παναγή, Δρ. Δήμος Νεοφύτου, Δρ. Φίλιππος Σιμιλλίδης, Δρ. Στήβεν Ιωσηφίδης

Γναθοχειρουργική:

Δρ. Χρίστος Μηχαηλίδης

Αγγειοχειρουργική:

Δρ. Αχιλλέας Τουρσίδης

Ουρολογία:

Δρ. Δημήτρης Κοντάξης

Διαβητολογία:

Δρ. Σάββας Ιωάννου

Νευροχειρουργική:

Δρ. Γιάννος Ιωάννου

Καρδιολογία:

Δρ. Νέαρχος Μάρκος Αγαθαγγέλου

Γαστρεντερολογία:

Δρ. Χρυσή Γεωργουσάκη, Δρ. Φραγκίσκος Κασσέρας, Δρ. Θεοδώρα Δημητρίου

ΩΡΛ:

Δρ. Μιχάλης Κουνούνης

Δειτε Επισης

Σύντομα ο σχεδιασμός για Σχολή Θαλάσσιων Επιστημών ΤΕΠΑΚ στη Λάρνακα
«sCYence Fair 2024»: Με εκατοντάδες χαμόγελα πλημμύρισε η μεγαλύτερη γιορτή της επιστήμης
Οι νικητές των «Stelios Bi - Communal Awards for Business Co-operation 2024»
TELETHON και Κεραυνός Στροβόλου ενώνουν δυνάμεις
16α ΙΝ Business Awards: Ανακοινώνονται την ερχόμενη εβδομάδα οι βραβευθέντες
Στην ΟΕΒ ο Σύνδεσμος Συλλογικότητας Θεατρικών Δημιουργών-Το πρώτο Διοικητικό Συμβούλιο
Στις 16 Μαΐου η ετήσια εκδήλωση «Cisco Experience»
Oι content creators αλλάζουν την όψη της οικονομίας
Με διαδρομές ενθουσιασμού, επιτυχίας και επιδόσεων ο απολογισμός για τον ΟΠΑΠ Μαραθώνιο Λεμεσού
ΓεΣΥ: Πώς διατηρείται και ενισχύεται η ποιοτική εξυπηρέτηση ασθενών;