H NAGA ο 21ος Στρατηγικός Συνεργάτης του Cyprus Institute of Marketing

Το Cyprus Institute of Marketing – The Cyprus Business School, είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την σύναψη στρατηγικής συνεργασίας με μία από τις κορυφαίες εταιρείες στον τομέα της Τεχνολογίας στην Κύπρο, την NAGA. Αυτή είναι η 21η Στρατηγική Συνεργασίας του κορυφαίου κυπριακού Business School.

Η εν λόγω στρατηγική συνεργασία έρχεται ως συνέχεια άλλων στρατηγικών συνεργασιών που έχει συνάψει το CIM με κορυφαίες κυπριακές επιχειρήσεις και παγκόσμιους κολοσσούς με σκοπό την ανταλλαγή τεχνογνωσίας, πρόσβασης στην αγορά εργασίας και γενικότερα την ενδυνάμωση των σχέσεων μεταξύ του ακαδημαϊκού και επιχειρηματικού κόσμου.

Στο πλαίσιο της στρατηγικής συνεργασίας περιλαμβάνονται μεταξύ άλλων σε:

  • Διαλέξεις από εμπειρογνώμονες της εταιρίας NAGA
  • Προγράμματα κατάρτισης για το προσωπικό της εταιρείας NAGA
  • Βραβεία για πρωτεύσαντες φοιτητές του CIM
  • Διενέργεια της Διατριβής των φοιτητών του CIM σε συνεργασία με την εταιρεία NAGA
  • Υποτροφίες για το προσωπικό της εταιρείας NAGA
  • Κοινά προγράμματα Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης

Εκ μέρους της εταιρείας NAGA, η κα. Άννα Δημητριάδου, Head of Human Resources, αναφέρει σχετικά με την στρατηγική συνεργασία: «Η συνεργασία με το CIM, ένα από τα πιο σπουδαία  ιδρύματα ακαδημαϊκής εκπαίδευσης και επαγγελματικής κατάρτισης στην Κύπρο, αποτελεί μέρος της στρατηγικής της NAGA για την περαιτέρω βελτίωση, εξέλιξη, ανάπτυξη και εκπαίδευση όχι μόνο σε τοπικό αλλά και σε πολυπολιτισμικό επίπεδο.

Βασικός στόχος της στρατηγικής αυτής είναι η δημιουργία στενών σχέσεων και δράσεων με την ακαδημαϊκή κοινότητα για την στήριξη της εκπαίδευσης, της καινοτομίας αλλά και της επαγγελματικής σταδιοδρομίας και εξέλιξης τόσο των ίδιων των αποφοίτων του όσο και των υφιστάμενων συνεργατών μας.

Διατηρώντας μια διαχρονική συνεργασία με το CIM προσβλέπουμε  στην απο κοινού ανάδειξη, αναδιαμόρφωση  και εξέλιξη του γνωστικού, γνωσιακού και τεχνολογικού υπόβαθρου των συμμετεχόντων στα προγράμματα αυτά, με γνώμονα πάντα μία επιτυχημένη και μακροχρόνια πορεία στη γνώση και την Δια βίου μάθηση, εκπαίδευση και κατάρτιση, μέσα απο καινοτόμες πρακτικές »   

Το γεγονός ότι αυτή είναι η 21η κατά σειρά στρατηγική συνεργασία που συνάπτει το CIM με κορυφαίες επιχειρήσεις και παγκόσμιους κολοσσούς και αποδεικνύει για ακόμα μια φορά περίτρανα τον ηγετικό ρόλο του CIM σαν το κατεξοχήν Κυπριακό Business School και ενδυναμώνει τις υπηρεσίες και την εκπαίδευση που προσφέρει στους φοιτητές του.

Δειτε Επισης

Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands
10 χρόνια προσφοράς Andrey & Julia Dashin’s Foundation