Στη «μάχη» για το καλύτερο πιάτο πριν ανοίξει αυλαία η HORECA

Μπορεί να μην έχει ακόμη ανοίξει αυλαία το κορυφαίο trade show HORECA Gastronomia Expo 2021, οι παράλληλες εκδηλώσεις και διαγωνισμοί τρέχουν με πυρετώδεις ρυθμούς. Την Πέμπτη 4 Νοεμβρίου 2021 κατά την πρώτη μέρα διεξαγωγής διαγωνισμών, ρίχθηκαν στη μάχη Τεχνικές Σχολές και Κολλέγια για το καλύτερο πιάτο, δίδοντας τον καλύτερό τους εαυτό υπό το άγρυπνο μάτι των κριτικών επιτροπών.




Το μεγαλύτερο trade show διοργανώνουν οι Σύνδεσμος Αρχιμαγείρων Κύπρου και ΙΜΗ, 5-7 Νοεμβρίου 2021 και είναι προσαρμοσμένο στα δεδομένα της εποχής, φιλοξενώντας  εταιρίες leader, για τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία επιχειρήσεων, οι οποίες δραστηριοποιούνται στην τουριστική βιομηχανία, καθώς και στον χώρο της μαζικής εστίασης στην Κύπρο.

Σκοπός της έκθεσης είναι να φέρει τους επαγγελματίες των πιο πάνω κλάδων σε άμεση επαφή με εταιρείες οι οποίες καλύπτουν το σύνολο του φάσματος προϊόντων και υπηρεσιών, σχετικών με τον εξοπλισμό και την τροφοδοσία των ξενοδοχειακών μονάδων και των χώρων μαζικής εστίασης. Ταυτόχρονα, στο πλαίσιο της έκθεσης, διοργανώνονται διάφορες συναφείς με το αντικείμενο εκδηλώσεις, όπως διαγωνισμοί με τη συμμετοχή επαγγελματικών ομάδων μαγείρων, Street Food, «H κουζίνα του χθες και του σήμερα», εκδηλώσεις γευσιγνωσίας κρασιού-wine tasting, κυπριακών παραδοσιακών προϊόντων κ.α.

Παράλληλα με την έκθεση, ο Σ.Α.Κ. διοργανώνει το μεγαλύτερο παγκύπριο γαστρονομικό φεστιβάλ μαγειρικής και ζαχαροπλαστικής. Οι διαγωνισμοί που λαμβάνουν χώρα στo πλαίσιο του φεστιβάλ, δίνουν την ευκαιρία σε όλους ανεξαιρέτως (μέλη του ΣΑΚ, μαθητές των ξενοδοχειακών σχολών και φοιτητές τριτοβάθμιων σχολών), να διαγωνιστούν σαν ως ίσος προς ίσο, με σκοπό την αναβάθμιση επαγγελματικών γνώσεων και τεχνικών και την ανταλλαγή πολύτιμων εμπειριών στο τραπέζι της εφαρμογής.

 

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

  

 

 

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands