H Buyway365 συμμετέχει στην έκθεση HORECA, περίπτερο 6, θέση 657

H Buyway365, η εφαρμογή που έρχεται να ενώσει τις επιχειρήσεις με τους καταναλωτές θα βρίσκεται το τριήμερο 5-7 Νοεμβρίου στην έκθεση HORECA-Gastronomia Expo 2021 στην κρατική έκθεση, στη θέση 657. Αν είστε επιχειρηματίας μη χάσετε την ευκαιρία να γνωρίσετε από κοντά αυτή την πρωτοποριακή εφαρμογή και να μάθετε πως η Buyway365 μπορεί να βοηθήσει την δική σας επιχείρηση.

Η Buyway365 είναι η μία νέα έξυπνη εφαρμογή για κινητά, στην οποία οι χρήστες της επωφελούνται επιστροφή χρημάτων καθ’ όλη τη διάρκεια του χρόνου στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιήθηκε για πληρωμή των αγορών τους από συμβαλλόμενες επιχειρήσεις.

Η ιδέα είναι να ενωθούν οι καλύτερες επιχειρήσεις και από τις 7 κύριες κατηγορίες της αγοράς με ποιοτικούς καταναλωτές μέσω μιας πλατφόρμας. Οι καταναλωτές να έχουν στη διάθεσή τους ποιοτικά προϊόντα και υπηρεσίες στην καλύτερη τιμή και οι επιχειρηματίες να αποκτήσουν πιστούς και ευχαριστημένους πελάτες.

Τα οφέλη για τις επιχειρήσεις που συμμετέχουν είναι πολλά. Αρχικά, η συμμετοχή είναι εντελώς ΔΩΡΕΑΝ. Δεν υπάρχουν ούτε συνδρομές, ούτε προμήθειες. Οι επιχειρήσεις δημιουργούν το δικό τους σχέδιο επιβράβευσης και αποκτούν πρόσβαση σε νέο κοινό. Μέσω των google maps θα εμφανίζεται η επιχείρησή στα μέλη της Buyway365 με βάση την τοποθεσία και την κατηγορία ενδιαφέροντος τους. Όταν οι καταναλωτές επιλέξουν τον τομέα που ανήκουν θα μπορούν να τους ενημερώνουν με ειδοποιήσεις για τις προσφορές τους. Θα μπορούν να κάνουν προσφορές σε συγκεκριμένη κατηγορία των προϊόντων. Οι επιχειρήσεις που θα συμμετέχουν θα διαφημίζονται χωρίς επιπλέον κόστος μέσω των εκστρατειών της Buyway365. 

Σημαντικό είναι επίσης ότι δεν χρειάζεται κάποια εκπαίδευση προσωπικού, ούτε κάποιο επιπλέον λογισμικό ή εξοπλισμό.

Η μεγάλη καινοτομία της Buyway365 είναι ότι λειτουργεί με όλες τις κάρτες όλων των τραπεζών. Η έκπτωση γίνεται απευθείας με επιστροφή χρημάτων μέσω της JCC στο τέλος της ημέρας στην πιστωτική/χρεωστική κάρτα του καταναλωτή και ΔΕΝ χρειάζεται να συλλέξει ή να τυπώσει χάρτινα κουπόνια ή να συγκεντρώσει βαθμούς.

 

Πώς λειτουργεί η εφαρμογή για τον καταναλωτή;
Ο τρόπος λειτουργίας της εφαρμογής είναι πολύ απλός και εύκολος. Ο καταναλωτής απλά κατεβάζει ΔΩΡΕΑΝ την εφαρμογή στο κινητό του, κάνει εγγραφή, εισάγει την πιστωτική ή χρεωστική κάρτα που χρησιμοποιεί για τις αγορές του, βρίσκει την επιχείρηση που θέλει, κάνει τις αγορές του, πληρώνει και στο τέλος της ημέρας τα χρήματα επιστρέφονται στην κάρτα του!

Η Buyway365 συνεργάζεται με την JCC και την CRM.com, και στηρίζεται από τo inbusiness. 

www.buyway365.com

Τ. 800 10 365

Δειτε Επισης

ΚΝΕ: Χαιρετίζει την έγκριση του νόμου Net-Zero Industry από την Ευρωβουλή
Τα πρώτα στιγμιότυπα από τα 16α IΝ Business Awards(vid)
Πανίκος Νικολάου: Αυτό το βραβείο ανήκει στους 2722 συναδέλφους στην Τράπεζα Κύπρου (vid)
Άρτεμις Αντωνιάδου: Αναγνωρίση της πορείας και της προσπάθειάς μου το βραβείο στα ΙΝ Business Awards (vid)
Η CNP Ασφαλιστική τίμησε την Παγκόσμια Ημέρα Ασφάλειας και Υγείας
Χορηγός του αγώνα Duathlon η CNP ΑΣΦΑΛΙΣΤΙΚΗ
Το ευ επιχειρείν στο βάθρο... Πραγματοποιήθηκαν τα 16α IN Business Awards(photos)
Πώς αξιολογούν τα ΚΕΠ οι πολίτες-Τα ευρήματα έρευνας του Υπουργείου Οικονομικών
Συνεργασία Ablebook-Buyway365 που προωθεί την προσβασιμότητα
Influencer marketing: Πώς λειτουργεί ως εργαλείο ενδυνάμωσης των brands