Ναυάγησε η εξαγορά της Ομόνοιας από John Christodoulou

Σε ναυάγιο οδηγήθηκε τελικά η διαπραγμάτευση μεταξύ του μεγαλοεπιχειρηματία John Christodoulou και του προέδρου της Ομόνοιας Ποδόσφαιρο Λίμιτεδ, Σταύρου Παπασταύρου για εξαγορά του πλειοψηφικού πακέτου των μετοχών της εταιρείας.

Διαβάστε εδώ: Αποκαλυπτικό: Θέλει να αγοράσει την Ομόνοια ο John Christodoulou

Την μη επίτευξη συμφωνίας ανακοίνωσε σε ανάρτησή του στο Twitter ο John Christodoulou, εκφράζοντας λύπη και απογοήτευση. «Είναι με μεγάλη λύπη και απογοήτευση που ανακοινώνω ότι οι διαβουλεύσεις έχουν φτάσει στο τέλος, χωρίς κατάληξη και συμφωνία. Η αγάπη μου για την Ομόνοια είναι δεδομένη και θα παραμείνει για πάντα στην καρδιά μου. Εύχομαι κάθε επιτυχία στους οπαδούς και στην ομάδα της Ομόνοιας», έγραψε στην ανάρτησή του ο John Christodoulou.

Υπενθυμίζεται ότι όπως είχε αποκαλύψει στις 11 Οκτωβρίου το InBusinessNewsο γνωστός Κύπριος μεγαλοεπιχειρηματίας είχε επιδείξει έμπρακτο ενδιαφέρον για απόκτηση του πλειοψηφικού πακέτου μετοχών στην Ομόνοια.

Τις τελευταίες ημέρες οι διαπραγματεύσεις μεταξύ των δύο πλευρών κορυφώθηκαν και όλες οι πληροφορίες συνηγορούσαν στο σενάριο αίσιας κατάληξής τους. Ωστόσο, η σημερινή ημέρα επιφύλαξε την από μέρους του John Christodoulou ανακοίνωση του τέλους των διαβουλεύσεων και της μη επίτευξης συμφωνίας. 

Μετά την εξέλιξη αυτή, το μέλλον σε ό,τι αφορά το ιδιοκτησιακό καθεστώς της Ομόνοιας βρίσκεται σε θολά νερά, αφού ο κ. Παπασταύρου φέρεται να προσανατολιζόταν στην πώληση των μετοχών του στην Ομόνοια, ένεκα της πρόθεσής του να δραστηριοποιηθεί στην Αμερική, στον τραπεζικό τομέα. Κάτι για το οποίο η παρουσία του στα ηνία ποδοσφαιρικής εταιρείας συνιστούσε και συνιστά νομικό κώλυμα.

Διαβάστε εδώ: Η επιχείρηση Ομόνοια που ενδιαφέρει τον J. Christodoulou

Τις προθέσεις του για τα επόμενα βήματά του σε σχέση με την προεδρία της Ομόνοιας και δη το ιδιοκτησιακό καθεστώς της εταιρείας, ο κ. Παπασταύρου ενδέχεται να γνωστοποιήσει στο πλαίσιο διάσκεψης Τύπου που θα παραθέσει την Παρασκευή.

Υπενθυμίζεται ότι η Ομόνοια Ποδόσφαιρο, με πρόεδρο τον Σταύρο Παπασταύρου, ανέλαβε τη διαχείριση του ποδοσφαιρικού τμήματος τον Ιούνιο του 2018, υπογράφοντας σχετική συμφωνία συγκεκριμένης χρονικής διάρκειας με το Διοικητικό Συμβούλιο του Σωματείου.

Δειτε Επισης

Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα
Εκδήλωση Ασφάλειας και Υγείας 2024: «Δεν υπάρχει άλλος χρόνος-Εξασφαλίζουμε υγιή και ασφαλή εργασία τώρα»
Η New Deal και η Rakuten Viber λανσάρουν επίσημη συνεργασία για την αγορά της Κύπρου
Η 1η ΕΜΟΔΕ του Πυροσβεστικού Σώματος Ελλάδος εκπαιδεύει Εθελοντές του SupportCY
Μαρία Δημητρίου: Η δύναμη της τηλεόρασης
Πώς η τεχνολογία μεταμορφώνει τον ιατρικό τομέα
Coca-Cola HBC Κύπρου: Στηρίζει με πράξεις αγάπης και φροντίδας, τη δράση «Πακέτα Αγάπης» του Κυπριακού Ερυθρού Σταυρού
CyEmployers: Διασύνδεση δεξιοτήτων που αποκτούνται από την Ανώτερη Εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Το ευρωπαϊκό έργο Waste Wisely Cyprus on Tour