Ηλίας Νεοκλέους: Εναλλακτικές υπηρεσίες με AI tool box

Κατά τη διάρκεια της πανδημίας οι δικαστικές αίθουσες παρέμειναν κλειστές με αποτέλεσμα να επηρεαστεί σε μεγάλο βαθμό η ομαλή διεξαγωγή των δραστηριοτήτων των δικηγορικών γραφείων, ενώ παράλληλα τα δικηγορικά γραφεία έπρεπε να εξεύρουν εναλλακτικούς τρόπους επικοινωνίας, μέσω της τεχνολογίας, με τους πελάτες τους. Αυτό ανέφερε ο Ηλίας Νεοκλέους, Managing Partner της Elias Neocleous & Co LLC, ενώπιον του 12ου Limassol Economic Forum επισημαίνοντας πως αξιοποιώντας την τεχνολογία η παροχή νομικών υπηρεσιών μπορούν να γίνουν ποιοτικότερες και αποδοτικότερες, κάτι το οποίο οι πελάτες γνωρίζουν και αποζητούν.

Παράλληλα, ο κ. Νεοκλέους στάθηκε στους μεγάλους πελάτες και την σημασία που προσδίδουν στα ESG κριτήρια, υπογραμμίζοντας πολύ σύντομα οι εν λόγω πελάτες θα ζητούν όπως τα νομικά τους γραφεία ή από τους συνεργάτες τους να ακολουθούν και εφαρμόζουν πολιτικές στη βάση των ESG.

Την ίδια ώρα, ο κ. Νεοκλέους ανέφερε πως η Elias Neocleous & Co LLC είναι έτοιμη να προσφέρει νέες υπηρεσίες και προϊόντα, καθώς, όπως είπε, όλες οι δραστηριότητες του γραφείου και οι επενδύσεις αντανακλούν τις υφιστάμενες και ενδεχόμενες μελλοντικές ανάγκες των πελατών.  «Πρέπει να είμαστε σε θέση να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες στη σωστή τιμή», κάτι το οποίο δεν είναι εύκολο διότι οι τεχνολογικές εξελίξεις αλλάζουν άρδην όλους τους τομείς των δραστηριοτήτων.

Πρόσθεσε πως η εταιρεία του κατέληξε στο συμπέρασμα πως η ποιοτική εργασία κινείται σε πλατφόρμες που έχουν βάθος και πόρους, καθώς ποιοτικούς ελέγχους. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια η Elias Neocleous & Co LLC  έχει σχεδιάσει και βρίσκεται στο τελικό στάδιο δοκιμών ένα ALSP (Alternative Legal Service Provider), ένα AI tool box το οποίο θα λανσαριστεί τον Ιανουάριο, ενώ βρίσκεται σε συζητήσεις για το πώς μπορεί το εν λόγω tool box να μεταφερθεί και σε άλλες χώρες.

Επίσης, η Elias Neocleous & Co LLC προχωρεί στη δημιουργία κόμβου νομικής καινοτομίας και η ιδέα είναι να αναπτυχθεί εργαλείο δεδομένων ή νομικά εργαλεία που θα ενισχύσουν την παραγωγικότητα.

Δειτε Επισης

Επεκτείνει την παρουσία του στην Κύπρο με το άνοιγμα νέων γραφείων ο Όμιλος Isystems
Έρευνα CyEmployers: Διασύνδεση των δεξιοτήτων που αποκτούνται από την ανώτερη εκπαίδευση με τις ανάγκες της αγοράς εργασίας
Ανοίγει τις πύλες της η γκαλερί που έρχεται να κάνει την ανατροπή
Η επίδραση της ΤΝ στις επαγγελματικές υπηρεσίες
Ενδυνάμωση νέας γενιάς για καταπολέμηση της ρητορικής μίσους στο διαδίκτυο
Η ανακοίνωση της CNP για την πώληση στην Ελληνική- «Το επόμενο βήμα…»
16α IN Business Awards: Απόψε η μεγάλη γιορτή του κυπριακού επιχειρείν
Καρδιοχειρουργοί του Mediterranean Hospital παρακολούθησαν διάλεξη του διακεκριμένου καθηγητή Claus Preusse
Άνευ ανθυποψηφίου συνεχίζει στη θέση του γενικού γραμματέα της ΠΑΣΥΔΥ ο Στρατής Ματθαίου
Η Golden Gallery by Kapatays δίπλα στα Μωρά Θαύματα